In perioada 19-22 iunie sistemele Regina Maria vor fi nefunctionale

In aceasta perioada sistemele Regina Maria vor fi nefuncționale, motiv pentru care accesul in aplicație si Contul Meu, verificarea dosarului online, programarile online, precum si accesul in Clinica Virtuala nu vor fi disponibile. De asemenea, rezultatele testelor PCR si ale analizelor nu vor putea fi accesate.

In cazul pacientilor care asteapta rezultatul analizelor, rezultatul se poate accesa pe https://www.reginamaria.ro/rezultate-analize doar pe baza codului de acces si a codului proba regasite pe documentul primit la receptie in urma recoltarii. Rezultatele vor fi disponibile pentru toate analizele recoltate pana sambata, 19 iunie. De aceea, este esential pastrarea acestui document.
 
Pacientii care au nevoie sa acceseze certificatul de vaccinare in aceasta perioada il pot regasi in platforma Registrul National Electronic de Vaccinari https://adulti.renv.ro.
 
Totodata, pentru cei care pleaca in vacanta sau stiu ca urmeaza sa aiba nevoie de rezultatele testului PCR sau sa vizualizeze certificatul de vaccinare, este IMPORTANTA descarcarea si imprimarea acestora pana sambata, 19 iunie, ora 12.00. Dupa aceasta ora documentele vor fi disponibile exclusiv pe baza codului de pacient si a codului probei pe site-ul Regina Maria, formular „rezultate analize".

Pentru urgente privind vizualizarea rezultatelor in intervalul de indisponibilitate a sistemelor, ne puteti contacta la 021 9268, selectand tasta 3.
De marti, 22 iunie, ora 13:00, platformele online Regina Maria vor fi din nou disponibile tuturor pacientilor.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create!

Echipa Regina Maria