Centrul Medical Bucovina devine parte a Retelei de sanatate Regina Maria

Reteaua de sanatate REGINA MARIA, lider in calitatea serviciilor medicale din Romania, anunta achizitia pachetului integral de actiuni al Centrului Medical Bucovina, unul dintre furnizorii de top de servicii de imagistica de inalta calitate din nordul Romaniei. 

Avand ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii medicale si adaptarea la cele mai noi tehnologii, Reteaua de sanatate REGINA MARIA va investi cel putin 1,5 milioane de euro pentru modernizarea diviziei de imagistica a Centrului Medical Bucovina, precum si pentru deschiderea unui laborator de analize medicale de ultima generatie.

„In pofida contextului actual, avem un buget de investitii similar anilor trecuti, de peste 20 de milioane de euro si continuam accelerat strategia noastra de dezvoltare, cu scopul de a deservi cat mai multi pacienti, din toate colturile tarii. Astfel, 2022 va fi un nou an al investitiilor, prioritatile fiind extinderea retelei si dezvoltarea continua a infrastructurii medicale din Romania, precum si a instrumentelor digitale – telemedicina si teleradiologia, care au rolul de a oferi acces la medicina de calitate, chiar si pacientilor din zone cu deficit de medici. Achizitia Centrului Medical Bucovina aduce in retea o echipa de experti cu o structura bine inchegata, cu rezultate remarcabile si un potential mare de crestere. Prin standardele comune de calitate ne propunem sa oferim acces la cele mai bune servicii medicale integrate si interdisciplinare, iar pacientii si abonatii nostri din zona de nord-est a tarii vor avea acum parte de serviciile complexe ale Retelei, in proximitate.”, a declarat Fady Chreih, CEO al Retelei de sanatate REGINA MARIA.

Referinta pentru medicina privata din judetul Suceava, Centrul Medical Bucovina este prezent in peisajul clinicilor private inca din anul 2011. Furnizorul de servicii medicale ofera pacientilor o gama larga de investigatii multidisciplinare, in cele peste 20 de specialitati medicale care prioritizeaza protejarea si imbunatatirea calitatii vietii pacientilor. 

Centrul Medical Bucovina dispune de doua clinici situate in strada Zamca, respectiv in cartierul Burdujeni din Suceava, inregistrand anul trecut o cifra de afaceri de 2,5 milioane de euro. Clinicile dispun de expertiza unei echipe medicale de renume, formate din peste 80 de cadre medicale si personal auxiliar, care doar in anul 2021 a ingrijit peste 26.000 de pacienti.

Prin preluarea Centrului Medical Bucovina, Reteaua de sanatate REGINA MARIA ajunge la un portofoliu de peste 35 de companii achizitionate, avand cea mai vasta expertiza pe zona de M&A medical din Romania.