Banca Transilvania

 

Rate fără dobândă şi puncte de loialitate pentru plata serviciilor medicale

Beneficiaţi de rate fără dobândă şi puncte de loialitate pentru plata serviciilor medicale în centrele Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA,  cu cardul de credit Banca Transilvania.

În cadrul programului STAR BT, în calitate de client al Retelei veţi beneficia, pe de o parte, de 2% acumulare de puncte pentru orice tranzacţie de plată în locaţiile REGINA MARIA, iar pe de altă parte veţi putea efectua plata serviciilor medicale în centrele noastre în 8 rate lunare fără dobânda, indiferent de valoarea serviciilor medicale achiziţionate.

Ce este STAR BT?

  • Programul de loialitate Star BT este un program prin care clienţii posesori de carduri de credit Banca Transilvania* primesc puncte de loialitate pentru fiecare tranzacţie efectuată cu aceste carduri în clinicile REGINA MARIA Reteaua privata de Sanatate şi la comercianţii parteneri. 
    Valoarea unui punct este 1 leu. Punctele acumulate pot fi folosite ulterior pentru plata cumpărăturilor/ serviciilor în locaţiile noastre şi ale altor parteneri afiliaţi la program.
  • Plata în rate fixe fără dobândă este un program prin care clienţii posesori de carduri de credit BT au posibilitatea efectuării unor plăţi în rate fixe fără dobândă în cadrul reţelei de parteneri STAR BT.

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA vă oferă accesul la servicii medicale profesionale cu plata în 8 rate lunare egale fără dobândă. 
Cele două programe nu se suprapun, în momentul achiziţionării serviciului dorit trebuie să optaţi pentru una din cele două variante:

  • acumularea de puncte
  • plata în rate fără dobândă.

*Cardurile de credit incluse în promoţie sunt MasterCard Forte, Mastercard Forte - Divizia pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold Rotary şi Visa Platinum. 
Programele de plată în rate şi acumulare de puncte sunt disponibile în clinicile Retelei prezente în orasele: Bucuresti, Cluj Napoca si Brasov.

Află mai multe detalii despre Banca Transilvania şi despre STAR BT pe www.starbt.ro.