Agenda medicală MERCK. Medicul casei

Ştim că o bună îngrijire începe cu o informare de încredere, precisă, completă, actuală şi  uşor de înţeles. De aceea, 300 de specialişti au împărtășit din experienţa lor şi au creat pentru tine cea de-a doua ediţie a Agendei Medicale MERCK. MEDICUL CASEI.

Pentru că eşti pacientul nostru, împreuna cu editura ALL iţi oferim acum Agenda medicală MERCK. MEDICUL CASEI la un preţ special!

Daca tocmai ai fost diagnosticat cu o anumita problemă medicală, probabil că îţi doreşti o informare generală. Pe de alta parte, dacă suferi de o afecţiune de mai mult timp, cu siguranţă ai nevoie de informaţie specializată şi actualizată. Cartea explică ce este o anumită boală, cum se manifestă, cum este diagnosticată, cum poate fi prevenită şi cum poate fi tratată. Acolo unde este posibil ţi se oferă informaţii despre prognostic, despre ce se poate face şi ce nu, şi care sunt variantele medicinii alternative. De asemenea, există un capitol despre urgenţe medicale şi probleme care pot apărea în timpul călătoriilor; in plus, sunt tratate subiecte de mare actualitate, de la  terapia genică, până la războiul biologic şi terorism.

Deşi atât de completă, agenda medicală este astfel organizată încât este foarte uşor de folosit. Şi pentru că lumea medicală poate fi uneori derutantă şi intimidantă, editorii au tradus informaţia medicală complexă într-un limbaj simplu, uşor de înţeles de către oricine, fără să necesite o pregătire medicală.

Tot ce ai de făcut este sa intri pe adresa editurii www.all.ro, să-ţi alegi Agenda medicală MERCK. MEDICUL CASEI şi să folosești codul de reducere ReginaMariaMerck.

discount la Manualul Merck

Pentru tine 130 lei vs. 200 lei
35% discount
Foloseşte codul de reducere: ReginaMariaMerck

Descoperă cât de confortabil este să ştii că vei putea găsi oricând ai nevoie, de acasă, cea mai bună informaţie medicală despre peste 2000 de afecţiuni pentru întreaga ta familie!