Chirurgie ORL

Dr. Corina Mella efectueaza o interventie laringiana

folosind un microscop operator ultraperformat

Dr. Razvan Filip - tratamentul minim-invaziv al apneei de somn
Spitalul Euroclinic dispune de un Centru de voce

Dr. Corina Mella, supraspecializare in foniatrie

Medicii nostri sunt specializati si folosesc cele mai moderne tehnici chirurgicale pentru a trata o gama larga de afectiuni in sfera ORL. Chirurgia endoscopica pentru afectiunile rino-sinusale si microchirurgia endolaringiana sunt doua exemple de interventii minim-invazive care au ca rezultat un traumatism redus al tesuturilor, o vindecare mai rapida, mai putina durere si cicatrici mai mici, comparativ cu interventiile clasice efectuate prin incizii deschise. In plus, Centrul de Voce din cadrul sectiei ofera o noua sansa atat profesionistilor de voce cat si pacientilor cu afectiuni neurologice carora le-au fost afectate corzile vocale si vorbirea.

Experienta deosebita in:

Chirurgia nasului si a sinusurilor:
  • Deviatia de sept
  • Rinita hipertrofica
  • Polipoza nazala si sinusala
  • Tumori
Chirurgia gatului:
  • Amigdalita cronica
  • Vegetatii adenoide
  • Afectiuni ale glandelor salivare
  • Afectiuni la nivelul laringelui
  • Tumori cervicale

Interventii minim-invazive ORL:

Echipa medicala:

Dr. Corina Mella

Medic primar ORL
Dr. Corina Mella

Dr. Razvan Filip

Medic specialist ORL
Dr. Razvan Filip

Beneficiezi de echipamente STATE-OF-THE ART

Video-stroboscopia

Este o procedura prin se pot vizualiza miscarile corzilor vocale sub lumina stroboscopica. Astfel sunt scoase in evidenta detalii de simetrie, de miscare si de vibratie care pot evidentia cauza unei raguseli atunci cand simplul examen clinic nu o face evidenta.

Programul special de analiza perceptuala a vocii

Foloseste un software (LingWAVES Voice Clinic Suite) care analizeaza din foarte multe puncte de vedere ceea ce inseamna o raguseala si factorii care duc la aparitia ei.

Medicii nostri au experienta in tratamentul unor cazuri medicale deosebite

In cazuistica noastra am diagnosticat si tratat pacienti cu tremor laringian sau disfonie spasmodica, o afectiune neurologica a laringelui relativ rara caracterizata prin pauze in vorbire si afectarea calitatii vocii. Tratamentul este unul special si consta in injectarea regulata in musculatura corzilor vocale de toxina botulinica. Pentru ca injectarile sa fie sigure, interventia se realizeaza in echipa cu neurologii din spital, sub control electromiografic.

Un domeniu special il constituie tratamentul chirurgical al pacientilor cu apnee obstructiva in somn sau sforait

Dr. Razvan Filip este specializat in interventii minim-invazive pentru tratamentul sforaitului si al sindromului de apnee obstructiva in somn, abordand o gama larga de interventii la nivelul nasului, palatului si bazei limbii.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.