Despre centru

Centrul integrat de patologie a sanului oferă servicii complete de investigare și de tratament pentru afecțiunile din sfera senologiei. Medicii noștri au expertiza necesară pentru a găsi soluțiile optime pentru fiecare pacient, în toate etapele, de la diagnosticare până la tratament și recuperare. Astfel, persoanele care au nevoie de investigații, de o analiză complexă de caz și de tratamente ample sunt preluate de o echipă multidisciplinară, numită Tumor Board.

Atunci când există o suspiciune de leziune mamară, este foarte important să existe posibilitatea unei diagnosticări rapide și precise. Departamentul de Imagistică al Spitalului Regina Maria din Cluj-Napoca este dotat cu aparatură de ultimă generație, iar tehnologia susținută de experiența vastă pe care o au medicii noștri asigură certitudinea stabilirii unui diagnostic corect. 

Nu în ultimul rând, medicii care lucrează în laboratorul de anatomopatologie sunt medici cu o vastă experiență în diagnosticul cancerului de sân. Te așteptăm, așadar, în clinica noastră, atât pentru investigații de rutină, cât și în cazul unei suspiciuni de afecțiune mamară, pentru un diagnostic de certitudine și, dacă este necesar, pentru tratament.