Despre centru

Am organizat acest centru dedicat diagnosticarii si tratarii bolilor tiroidiene pentru ca tiroida este o glanda extrem de importanta pentru functionarea organismului. Statisticile arata ca tulburarile tiroidiene de functionare apar la unu din doi oameni, care prezinta riscul de a dezvolta, de-a lungul vietii, macar un nodul tiroidian.  Acest risc creste odata cu varsta, insa, din fericire, 95% din nodulii tiroidieni sunt benigni.

De asemenea, statisticile arata ca mai multe femei decat barbati dezvolta boli ale tiroidei. Tiroidita cronica Hashimoto este cea mai intalnita boala autoimuna a glandei tiroide. In ceea ce priveste cancerul tiroidian, acesta, daca este depistat la timp, este curabil in majoritatea cazurilor.

De ce sa alegi Centrul de Diagnostic si Tratament in Patologia Tiroidiana

  • Pentru ca, in cadrul centrului, se va ocupa de tine o echipa multidisciplinara de medici cu expertiza in patologia tiroidiana.
  • Pentru ca specialistii nostri abordeaza integrat problemele tiroidiene si sunt alaturi de tine pe tot parcursul procesului terapeutic, din momentul stabilirii diagnosticului si pana la obtinerea tratamentului adecvat. Ba chiar și dupa aceasta etapa, pentru ca iti vom monitoriza periodic evolutia starii de sanatate. 
  • Pentru ca vei primi sprijinul unui consultant care te va ghida pas cu pas, astfel incat sa primesti toate informatiile necesare, inclusiv raspunsuri la intrebarile pe care le vei avea despre tipurile de investigatii sau tratamente care ti se recomanda.