Artroplastie totala de genunchi

Amelioreaza semnificativ durerea si reda functionarea genunchiului

Este, de multe ori, singura alternativa pentru pacientii cu artroza avansata care se prezinta tarziu la medicul ortoped, cand articulatia genunchiului este complet macinata, in care a disparut cartilajul articular si in care osul se freaca os pe os. Practic, medicul ortoped inlocuieste articulatia complet distrusa cu una noua.  Pacientii vor avea o scadere importanta a durerii si o imbunatatire evidenta a mobilitatii si a abilitatii de a-si desfasura normal activitatile zilnice.

Proteza personalizata de genunchi foloseste o tehnologie moderna care permite sa se analizeze preoperator anatomia genunchiului pacientului, astfel incat medicul ortoped sa poata sa pregateasca extrem de amanuntit timpii operatori. Folosind kiturile de taiere confectionate pentru fiecare pacient in parte, operatia se personalizeaza. Se reduce astfel durata interventiei si chirurgul este mult mai precis intraoperator. Pentru pacient, durerea postoperatorie este mult redusa, iar recuperarea rapida. In Romania, Dr. Vlad Predescu este medicul ortoped care are cea mai mare experienta in proteza personalizata de genunchi.

Implantul Journey II, Smith & Nephew

Cea mai noua si mai anatomica proteza de genunchi. Pana in prezent, nici un genunchi protezat nu reusea sa replice identic genunchiul natural. Journey II este la ora actuala implantul care mimeaza cel mai mult anatomia genunchiului normal. Pentru pacient, asta inseamna o miscare foarte naturala a genunchiului protezat. Insa cea mai mare diferenta consta in recuperarea rapida. Dupa doar doua saptamani de la operatie, pacientul va putea renunta la cadru si se va putea sprijini doar in baston. Iar dupa programul de reabilitare medicala, pacientii isi vor putea relua stilul de viata activ si vor putea sa reinceapa sa practice sporturile preferate. 

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.