Psihoterapeut Daniela Zgargea

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Ofera consultatii in judetele:
Timis
Psihoterapeut Daniela Zgargea

Programari la Psihoterapeut Daniela Zgargea

Programare

Psihoterapie individuala
275 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Daniela Zgargea este psihoterapeut cu specializare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu, masterand cu specializare in Terapie Cognitiv-Comportamentala. In completarea formarii ca terapeut si a experientei dobandite în crearea unui atasament securizant în cadrul familiei cu copii, Daniela a devenit facilitator al Programului de educatie parentala Cercul Sigurantei.Experienta din cabinet a Danielei o ajuta sa sustina si sa faciliteze descoperirea si cunoasterea de sine, identificarea corecta a resurselor si a valorilor proprii, lupta cu greutatea corporala sau alte tulburari alimentare, anxietatea, depresia si alte afectiuni ce ne impiedica sa ducem o viata implinita.


Este trainer, organizeaza workshop-uri de dezvoltare personala si tabere de sport. Ca urmare a unei experiente initiale de peste 7 ani in leadership-ul propriei echipe, Daniela a constientizat ca pentru o dezvoltare sanatoasa si fireasca, este mai important sa crestem personal, decat profesional; sa invatam sa ne cunoastem pe noi insine si sa invatam sa identificam onest nevoile noastre reale.Intr-un spatiu sigur, confidential, bazat pe incredere si acceptare, Daniela are convingerea ca experientele emotionale pot fi explorate pentru întelegerea dificultatilor personale. Totodata, ofera ghidare si sustinere in vederea punerii în practica a schimbarilor de care avem nevoie pentru imbunatatirea calitatii vietii.