Psihoterapeut Lidia Rusu

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Lidia Rusu

Programari la Psihoterapeut Lidia Rusu

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
860 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu - limba straina
380 Lei
Psihoterapie de familie
330 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Totul a inceput in adolescenta. Eram la liceu, iar pe plan personal ma confruntam cu o situatie dificila. Eram revoltata si ma incercau emotii pe care nu am stiut cum sa le gestionez, asadar am decis sa fac o vizita psihologului scolar. M-am bucurat sa gasesc o persoana care ma intelegea, iar la un moment dat, pe parcursul discutiei noastre, m-a intrebat: “Cum crezi ca este aceasta situatie pentru celalalt? Cum crezi ca se simte celalalt?“. In acel moment m-am blocat, si mi-am dat seama ca niciodata nu m-am oprit sa vad si o perspectiva diferita de a mea. M-au ajutat enorm acele intrebari, si atunci am decis ca asta vreau sa fac si eu mai departe, sa pun intrebarile potrivite, sa facilitez intelegerea si constientizarea, dar si dezvoltarea unor perspective si reactii diferite.

Ulterior, atat din viata personala, cat si din practica in cabinet, am inteles tot mai mult faptul ca relatiile noastre cu familia, prietenii, partenerii nostri, joaca un rol extrem de important in dezvoltarea credintelor pe care le avem, a strategiilor pe care le folosim ca sa gestionam diverse situatii, a modului in care ne implicam in viitoare relatii si ne exprimam emotiile, nevoile si dorintele. Suntem programati genetic sa cautam conexiuni cu ceilalti, iar relatiile au puterea sa vindece sau sa destabilizeze. Este important sa intelegem cum am devenit cine suntem, incotro vrem sa mergem, de ce actionam sau ne simtim intr-un fel anume, care este impactul actiunilor noastre asupra noastra si a celorlalti, cum putem face mai bine, dar si sa reusim sa-i vedem pe ceilalti la un nivel profund, dincolo de aparente.

M-am bucurat sa vad in ultimii ani o deschidere tot mai mare spre serviciile de psihoterapie, atat in proces individual, cat si de cuplu. Deschiderea spre online aduce o serie de beneficii, inclusiv celor care sunt plecati din tara. Daca simti si tu ca iti doresti sa pornesti in aceasta calatorie, fie singur, sau impreuna cu partenerul de viata, mi-ar placea sa iti fiu ghid in directia unei vieti mai implinite. Poate ca ai incercat deja mai multe strategii, si te simti pierdut, pare ca nu mai exista speranta, insa simplul fapt de a initia un proces psihoterapeutic, este un mare pas inainte. Plecand de la faptul ca relatiile au puterea de a vindeca sau destabiliza, relatia terapeutica isi propune sa vindece. Vindecarea se va produce datorita unui mediu in care te vei simti in siguranta, inteles, fara a fi criticat sau judecat, si in care vei trai experiente noi din care vei invata. Este un demers care necesita timp si rabdare, schimbarile nu apar peste noapte, asa cum nici tu nu ai devenit cine esti peste noapte, insa cu fiecare sedinta vei deveni mai constient de tine si vei reusi sa identifici solutii la care poate nu te-ai gandit in trecut.

Competente:

  • Psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala (CBT)
  • Formare in terapia centrata pe emotii (EFT)
  • Specialist resurse umane

Arii de interes:

  • Relatie de cuplu disfunctionala
  • Anxietate
  • Depresie
  • Fobii
  • Atacuri de Panica
  • Dezvoltare personala

Istoric studiii universitare:

  • Master in Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie