Psihoterapeut Razvan Prala

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Psihoterapeut Razvan Prala

Programari la Psihoterapeut Razvan Prala

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Omului ii poate fi luat totul, dar nu si ultima dintre libertatile omenesti: aceea de a-si alege atitudinea intr-un anumit set de circumstante, de a-si alege propriul fel de a fi.” - Viktor Frankl.

Omul este liber sa aleaga drumul pe care merge, de aceea abordarea mea in terapie este una centrata pe client: clientii sunt expertii in viata lor si determina directia si profunzimea terapiei. Ajut clientii in explorarea relatiilor dintre ganduri, sentimente si comportamente pentru a ajuta la descoperirea tiparelor de gandire disfunctionale care duc la comportamente si credinte autodistructive. Sustin clientii prin dezvoltarea abilitatilor: atentie, toleranta la stres, eficacitate interpersonala si reglare a emotiilor, cu scopul de a-i ajuta de a ajunge la o viata care implica capacitatea de a experimenta implinirea si libertatea. Sustin ca terapia ar trebui sa fie o experienta autentica si este primordial ca beneficiarul sa fie ascultat si inteles. Gasim ce va pastreaza in "blocaj" si apoi putem gasi raspunsuri care sa va ofere sens.

Consider ca rolul principal al unui proces terapeutic este sa va ajute sa ajungeti la intuitii, strategii si folosind instrumente sa puteti sa faceti schimbari pozitive in viata voastra. Imi place sa va ofer instrumente concrete, acolo unde este posibil, si sa va ajut sa aveti un plan pentru urmatoarele zile inainte de urmatoarea sesiune, daca acesta este ritmul la care doriti sa mergeti. Scopul meu este de a ajuta clientii sa gaseasca atat sensul pentru comportamentele lor, cat si o intelegere clara a ceea ce ii tine pe loc.

Colaborarea este importanta - impreuna putem lucra la stabilirea obiectivelor si etapelor concrete pentru a va ajuta sa va depasiti problemele actuale. Stilul meu este interactiv, implicat si cu un caracter colaborativ (exploram impreuna).

Cercetarile arata in mod constant ca o terapie de succes se bazeaza pe o relatie solida intre client si terapeut. O interactiune calda si respectuoasa va ajuta sa discutati mai usor despre problemele din viata de zi cu zi si va permite sa accesati resurse psihice si emotionale pe care poate nici nu stiati ca le aveti. Sunt profund dedicat invatarii continue si integrarii noilor gandiri si practici si sunt in egala masura dedicat sa fiu la fel de adaptat la aspectele unice ale fiecarei persoane.

Diferitele mele instruiri mi-au permis fiecare, in mod distinct, sa explorez zona de tranzitie intre lumile noastre interioare si exterioare si mi-au oferit modalitati eficiente de a-i ajuta pe ceilalti in navigarea cu indemanare a acestui taram.

Fiecare persoana poate accesa resursele interioare necesare pentru deblocarea oricarui obstacol, pentru a trai mai implinit si cu mai multa usurinta. Fiecare persoana poate imbratisa libertatea de a se alatura, de a renunta, de a da, de a primi si de a merge mai departe in viata cu incredere si implinire.

Competente:

 • Psihoterapeut cu specializare in psihoterapie experientiala a unificarii centrata pe adult-copil-cuplu-familie
 • Psiholog clinician
 • Consilier psiholog
 • Master in Psihodiagnoza, psihoterapie experientiala unificatoare (PEU) si dezvoltare personala
 • Formare complementara in psihoterapie de cuplu si familie

Arii de interes:

 • Parenting
 • Insomnie
 • Probleme de familie
 • Tulburare de personalitate
 • Stres
 • Dezvoltare personala