Psihoterapeut Monica Gabriela Popescu

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Psihoterapeut Monica Gabriela Popescu

Programari la Psihoterapeut Monica Gabriela Popescu

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
860 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

„Toate problemele sunt legate de relatiile interpersonale” spunea Adler si am ales sa incep cu acest citat pentru ca reprezinta si crezul meu.

„Pentru a scapa de probleme, spunea Adler, tot ce poate face cineva este sa traiasca singur in univers”. Si intr-adevar, atunci nu ar mai conta nici felul in care aratam, nici statutul social, nici faima, nici bogatia, nici diplomele dobandite iar bancnotele pe care le avem cu noi ar putea fi folosite la aprinderea focului.

Suntem „animale sociale” dar cand vine vorba de relationare putem intampina probleme cu colegii de munca, cu partenerul de viata, cu propriul copil, in trafic sau chiar in interactiuni banale cu oameni necunoscuti.

Dar daca am avea abilitatile necesare de a relationa cu ceilalti intr-un mod natural, autentic, profund si onest? Daca am avea capacitatea de a-i intelege pe ceilalti in mod spontan si empatic, intelegandu-ne pe noi insisi in primul rand?

Atunci Iadul ar mai fi ceilalti - cum a exclamat exasperat Sartre? Scoala nu prea ne invata mare lucru la acest capitol. Si in multe cazuri nici familia din care facem parte. Ce este de facut? Oriunde ne-am duce suntem inconjurati de oameni.

Din fericire, psihoterapia ne poate invata sa relationam. Sa ne descoperim Inteligenta Emotionala (EQ) si sa aducem la lumina abilitatile de care avem nevoie pentru a stabili relatii si a le dezvolta, aprofunda. Avem cu totii un creier social si sunt intiparite in ADN-ul nostru nevoia de ceilalti si de apropiere. Nu conteaza cu ce te nasti, ci cum folosesti cele cu care te nasti. Abilitatile si competentele noastre se formeaza, se slefuiesc si ne modeleaza in cele din urma personalitatea.

Si ar mai fi nevoie de ceva... De curaj!

Psihoterapeutul iti sta la dispozitie ca sa-ti gasesti curajul. Sa te descoperi. Sa faci pasi catre ceilalti.

Problemele noastre relationale sunt o parte importanta a problemelor noastre. Am ales sa vorbesc despre acest lucru fiindca prea des vad in jurul meu conflicte, neintelegeri marunte care au escaladat in adevarate lupte, oameni care se plang ca nu ii inteleg pe altii, oameni care sufera pentru ca se simt izolati, respinsi, etichetati.

„Nu exista suferinta mai mare decat sa porti in tine o poveste nespusa”. Maya Angelou

Care este povestea ta?

Arii de interes:

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emotiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personala

Istoric studii universitare:

  • Master in psihodiagnoza si consiliere psihologica