Psihoterapeut Mihaela Oancea

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Mihaela Oancea

Programari la Psihoterapeut Mihaela Oancea

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Simtim anumite emotii si nu stim de ce. Stim ce este bine sa facem si totusi nu putem face. Unele comportamente parca nu au sens, ceva pare sa nu fie in regula. Uneori am vrea sa ne oprim, sa schimbam dar nu putem sau nu stim cum sa fecem diferit. Stima de sine, increderea in propriile decizii, starea de bine si conexiunea cu propria existenta sunt afectate. De cele mai multe ori continuam, pe pilot automat, sa mergem mai departe, indiferent cum. Durerea emotionala, suferinta ne sunt familiare si invatam oarecum sa traim cu ele. Periodic trec pentru o vreme, uneori le ignoram sau suntem prea obositi sa le acordam atentie, alteori suntem furiosi ca se intorc iar si iar. Ne “obisnuim”, dar suferinta nu dispare. Sunt multe metode prin care ne ajutam singuri citind mai mult, experimentand diverse cai si imbunatatim, reusim sa ne simtim mai bine si sa schimbam comportamente, ganduri si emotii.

Totusi, depinde cat de intensa este suferinta, care sunt experientele prin care s-a creat. Uneori nu se poate sa facem aceasta calatorie singuri oricat de puternici credem ca suntem. Este nevoie ca cineva sa fie cu noi. Sunt momente in care emotia este atat de puternica incat simtim ca o sa dureze pentru totdeauna si avem nevoie ca cineva sa fie cu noi. Acea persoana poate fi un prieten, un partener de viata, un parinte. De multe ori este insa nevoie de un terapeut pentru ca are mai multe informatii, mai multe cunostinte depre cum sa ofere suport, ne poate ajuta sa intelegem cum am ajuns in aceste locuri neasteptate si stie cum sa ne ghideze sa ne orientam. Am trait personal aceste experiente si am sansa, ca psihoterapeut, sa fiu martor a multor altele. Am trecut prin propria calatorie a terapiei individuale in timpul formarii ca psihoterapeut dar si ulterior, cand m-am confruntat cu evenimente de viata dificile.

Competente:

 • Psihoterapeut adlerian
 • Trainer acreditat

Cursuri Postuniversitare:

 • Cursuri in Anglia: Oxford Cognitive Therapy Center – Introduction to Cognitive Behavioral Therapy, British Isles - Dialectical Behavioral Therapy – mindfulness skills, emotion regulations, distress tolerance, interpersonal effectiveness, NHS Healthy Living - Motivational Interview, Together for Mental Wellbeing – Working with psychoses, Working with personality disorders, Suicidal and self-harm, Equality and diversity, Complex needs, Setting healthy professional boundaries, Drugs and alcohol addictions.
 • Cursuri in Romania: Trauma, pierdere si suferinta,Trauma si vindecarea copilului interior, Pierdere si doliu, Lucrul cu grupurile, Terapia prin arta in consiliere, Adictii si abuz

Arii de interes:

 • Insomnie
 • Gestionarea emo?iilor
 • Tulburare de personalitate
 • Dezvoltare personală
 • Burnout
 • Stres

Membru al:

 • British Association for Counseling and Psychotherapy si al Colegiului Psihologilor din Romania.

Istoric studii universitare:

 • Master in Psihodiagnoza cognitiva si consiliere psihologica