Psihoterapeut Monica Ivanovici

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Psihoterapeut Monica Ivanovici

Programari la Psihoterapeut Monica Ivanovici

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
860 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu - limba straina
380 Lei
Psihoterapie de familie
330 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Iti multumesc ca ai intrat pe profilul meu si te felicit ca iti folosesti timpul pentru a cauta informatii, a evolua si a-ti imbunatati viata, indiferent sub ce aspect.
Numele meu este Monica Ivanovici si sunt psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania in specialitatile psihologie clinica si educationala. Am terminat o formare de lunga durata in hipnoterapie si psihoterapie cognitiv-comportamentala si in prezent urmez cursurile unei formari in psihoterapia integrativa a traumei.Pentru mine este foarte importanta formarea continua si investesc timp in aceasta directie, pentru a putea veni in intampinarea clientilor mei cu servicii de calitate si noi abordari terapeutice.

De la pasiune la profesie

Pasiunea mea pentru psihologie a inceput inca din adolescenta si s-a transformat ulterior intr-o profesie care m-a adus aproape de oameni side emotiile lor. De asemenea, mi-a adusprivilegiul de a le putea fi alaturi celor caregasesc in mine un partener de incredere.
Fiind pasionata de psihologie de la varstade cincisprezece ani, am inteles ca oamenii obtin cele mai bune rezultate impreuna - impreuna cu familia, cu prietenii, cu un mentor sau cu o persoana semnificativa care ii poate insoti in procesul de dezvoltare si evolutie. Preocuparea si pasiunea mea pentru oameni se transpune in contributia pe care vreau sa o aduc in vietile clientilor mei, iar comunicarea reprezinta pentru mineliantul care consolideaza relatia terapeut-client si imi da ocazia sa fiu de ajutor intr-un mod semnificativ si valoros, astfel incat vietile amandurora sa se imbogateasca reciproc.Investesc rabdare si ma dedic pentru a construi si dezvolta relatia cu cel din fata mea, promovez comunicarea autentica si sincera si le sunt alaturi celor care isi doresc sau au nevoie de o schimbare.

Este o onoare si o extraordinara satisfactie nu doar sa lucrez si sa observ progresul si dezvoltarea personala a clientului din fata mea, ci si efectul de unda, influenta pe care acesta o are la randul lui asupra celor cu care interactioneaza.

Valorile mele

Consider ca integritatea si onestitatea sunt esentiale pentru a dezvolta o relatie de succes cu persoana din fata mea, fiind totodata baza pentru toate celelalte valori. Integritatea inseamna ca ceea ce gandesti este in acord cu ceea ce simti si ceea ce faci.Increderea acordata celorlalti, sinceritatea, respectarea unei conduite sunt calitati pe care le cautam la cei din jurul nostru si pe care cei din jurul nostru le asteapta de la noi. Cat timp putem arata respect si bunatate celor din jurul nostru, dam dovada de integritate.

Misiunea mea

Pe langa calitatea de psiholog si bagajul de informatii si tehnici acumulate, sunt in primul rand om si stiu cat de multe provocari poate aduce viata. Consider ca toti avem o inclinatie catre autorealizare, iar sarcina mea este de a identifica si de a da la o parte obstacolele care stau in calea dezvoltarii clientilor mei. Toti trecem la un moment dat in viata prin momente grele – uneori poate simptomele ne indica o suferinta, alteori poate constientizam ca trecem prin momente mai dificile, ne simtim singuri si poate avem nevoie sa vorbim cu o persoana care ne accepta neconditionat si nu ne judecasau poate pur si simplu avem nevoie sa ne dezvoltam, sa ne cunostem mai bine sau, de ce nu, sa ne imbunatatim anumite abilitati. Consider ca nu trebuie sa trecem singuri prin aceste provocari ale vietii, iar comunicarea si apelarea la un specialist pot reprezenta liantul care vindeca ranile, ne aduce alinare si progres.
In cabinet, misiunea mea consta in incurajarea explorarii si autocunosterii, incurajarea exprimarii emotiilor si reflectarea asupra lor, si ii indemn pe clientii mei sa profite de orice prilej pentru a aprofunda aceasta investigare.
Te astept sa stam de vorba si sa incepem impreuna o calatorie catre tine insuti.

Competente:

 • Psiholog atestat in specialitatea psihologie clinica
 • Psiholog atestat in specialitatea psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala
 • Formare in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala si Hipnoterapie

Arii de interes:

 • Insomnie
 • Parenting
 • Probleme de familie
 • Gestionarea emotiilor
 • Tulburare de personalitate
 • Dezvoltare personala

Istoric studii academice:

 • Master in Psihologie clinica si Consiliere Psihologica
 • Master in Evaluare si Interventie in Domeniul Educational