Psihoterapeut Liliana Ispas

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Psihoterapeut Liliana Ispas

Programari la Psihoterapeut Liliana Ispas

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
860 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie de familie
330 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Sunt psiholog clinician, psihoterapeut, trainer, dar in primul rand sunt sotie si mama unui copil minunat, lucruri care ma determina sa ma perfectionez constant in ceea ce fac, sa descopar si sa scot in evidenta tot ceea ce este mai bun in mine si in ceilalti. Nasterea prematura a copilului meu a fost un moment dificil, o sursa de stres post-traumatic pe care am reusit sa-l gestionez si sa-mi recapat echilibrul emotional prin depasirea sentimentelor negative (care puteau de altfel conduce la depresie), astfel incat sa-mi dedic toata atentia familiei mele. Aceasta a fost una dintre nenumaratele provocari la care a trebuit sa fac fata de-a lungul timpului, stiind de fiecare data ca dincolo de norii amenintatori se afla intotdeauna soarele.

Pe cand eram foarte tanara am practicat cu succes sport de performanta, depasind toate obstacolele pe care un asemenea mediu competitiv si dur mi le-a scos in cale, de la cele de factura motivationala si emotionala, pana la cele legate de performantele fizice in sine. Mai tarziu, cunoscand oameni de o mare diversitate, de la care am invatat enorm, am ajuns la concluzia ca aceste diferente dintre noi reprezinta punctul forte al fiecaruia si ca, oricat de mare ar fi dificultatea, este fundamental sa fim alaturi unii de altii si sa ne aratam intelegatori, caci nimeni nu greseste cu buna stiinta. Acesta este unul dintre motivele pentru care am infiintat o asociatie prin intermediul careia incerc sa ajut persoanele vulnerabile sau defavorizate (copii, batranii, oamenii nevoiasi etc.).

Dupa un lung proces cu mine insami, in urma caruia am ajuns la o intelegere profunda a fiintei mele, am descoperit o puternica latura empatica, asa ca mi-am propus sa-i ajut pe ceilalti sa se cunoasca si sa-si dezvolte capacitatea de a vedea lumea si de a se vedea pe ei insisi intr-o lumina noua, autentica. In acest demers psihoterapeutic am la dispozitie o serie de instrumente specializate, pe care le putem folosi impreuna pentru cunoasterea de sine, schimbare si vindecare. In cadrul relatiei terapeutice voi fi partenerul si sprijinul tau pentru a explora cu curaj toate aspectele vietii invatand astfel cum sa depasesti cu succes momentele de cumpana.

Consider ca intreaga mea experienta de viata pana in acest moment m-a ajutat sa devin cine sunt si ca, in definitiv, poti obtine aproape orice, cu conditia sa iti doresti cu adevarat.

Competente:

 • Psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din Romania
 • Formare complementara: terapie sistemica cuplu, familie, copil – terapia familiei
 • Psihopedagog
 • Trainer acreditat ANC
 • Consilier dezvoltare personala acreditat

Arii de interes:

 • Insomnie
 • Parenting
 • Probleme de familie
 • Gestionarea emotiilor
 • Tulburare de personalitate
 • Dezvoltare personala

Istoric studii academice:

 • Master in Psihoterapie cognitiv comportamentala