Psihoterapeut Mariuca Duca

Psiholog
Psihologie
Competente:
Logopedie
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Psihoterapeut Mariuca Duca

Programari la Psihoterapeut Mariuca Duca

Programare

Evaluare logopedica initiala
275 Lei
Sedinta logopedie
220 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Numele meu este Mariuca Duca. Sunt psihopedagog cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, treapta de specializare practicant supervizare si absolventa a programului masteral „Consiliere Scolara si Dezvoltarea Carierei” din cadrul Universitatii Bucuresti. Povestea mea a inceput in adolescenta cand, iubirea fata de copii m-a determinat sa ma implic si sa particip ca monitor/ animator socio-educativ si voluntar in tabere organizate pentru copii, iar treptat, ca urmare a formarii profesionale am lucrat ca logoped, terapeut si consilier, reusind sa spun astazi cu mare drag, ca am o experienta de 9 ani in lucrul cu copiii. Ce e frumos la terapia logopedica e faptul ca “se impleteste” cu psihoterapia, in sensul inlaturarii negativismului si crearii increderii copiilor in posibilitatile corectarii tulburarilor de pronuntie. Alegerea, in ceea ce ma priveste, a profesiei de logoped a fost determinata de iubirea fata de copii, de abilitatile de relationare interpersonala/ interactiune cu copiii, de spiritul organizatoric si de obsevatie, de flexibilitatea si proactivitatea in ceea ce priveste activitatea profesionala si relatiile interpersonale, si nu in ultimul rand de dorinta de cunoastere. Am bucuria de a ma alatura echipei de specialisti din cadrul clinicii de psihoterapie Oana Nicolau, un loc in care „pot creste” impreuna cu copiii, parintii acestora si colegii mei, indeplinindu-mi astfel visul de a deveni un profesionist in domeniul logopediei.

Competente: 

  • Logoped acreditat de Asociatia Logopezilor din Romania - Curs "Tehnici si proceduri de interventie in terapia logopatiilor"
  • Terapie comportamentala aplicata in tulburarile de spectru autist - Curs „Tehnici de Analiza comportamentala in tulburarea de spectru autist”
  • Consiliere scolara si orientare in cariera - Master in consiliere scolara si dezvoltarea carierei

Arii de interes:

  • Dificultati de pronuntie
  • Dificultati in insusirea limbajului scris-citit
  • Tulburari de ritm si fluenta a vorbirii
  • Refuzul de a comunica verbal cu cei din jur sau doar cu o anumita persoana
  • Evaluare nivelului de dezvoltare in vederea inscrierii la scoala
  • O dictie precara