Psihoterapeut Daniela Conta

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Daniela Conta

Programari la Psihoterapeut Daniela Conta

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2000 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
820 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
300 Lei
Psihoterapie de familie
300 Lei
Psihoterapie individuala
250 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Pentru voi sunt Daniela, sunt recasatorita, am un fiu de 30 de ani, casatorit si el si sunt fericita bunica a unei fetite de 4 ani.

Am devenit psihoterapeut dupa indelungi cautari si dupa situatii de viata care m-au facut sa iau totul de la zero. Si nu o data. De multe ori. Nu a fost deloc usor si, de fiecare data, am iesit din acele situatii cu o noua experienta si cu o noua lectie. Numai ca nu o invatam. De fiecare data ma duceam acolo unde ma simteam cel mai bine, la biserica si ii spuneam lui Dumnezeu necazurile mele. Anumite lucruri s-au repetat insa si asta m-a facut sa ma intreb „Oare de ce se intampla mereu le fel? Aceste intrebari la care nu gaseam raspunsuri, nici in familie, nici la prieteni, m-au facut sa ma inscriu la Facultatea de psihologie. Si nu era chiar la prima tinerete. De atunci nu m-am mai oprit din a invata continuu, de a ma forma continuu, pentru a da o mana de ajutor celor ce s-au confruntat ca si mine cu neputinta si multe intrebari fara raspuns. Dezvoltarea si analiza mea personala s-a desfasurat pe parcursul a catorva ani si numai cu ajutorul psihoterapeutului meu am inteles, am trait profund si am reparat probleme ce pareau de nerezolvat in adancul fiintei mele. Sunt exemplul viu ca exista viata dupa divort si dupa multe pierderi si intamplari nefericite.

Empatia si relationarea cu oamenii in suferinta o mostenesc probabil de la tatal meu. Preot fiind, am vazut cum ajuta oamenii si cred ca de aceea noi aveam mereu casa plina de oameni care gaseau un cuvant bun si alinare de la tatal meu, in problemele pe care acestia le aveau. Ca preot, te intalnesti mult cu suferinta si cu neputinta. Din pacate el s-a stins foarte devreme, iar eu, care aveam numai 19 ani, am ramas cu intrebari la care singura nu imi gaseam raspunsuri.

Cred ca experienta mea de viata va este folositoare si am sa va descriu in cele ce urmeaza ce inseamna procesul psihoterapeutic pe care doriti sa il urmati.

Exista o vorba foarte cunoscuta care este si adevarata, si anume: „mai bine plangi la psiholog, decat sa razi la psihiatru!”

Competente:

 • Tehnici de comunicare si influenta psihosociala
 • Formare de baza de tip masteral in "Psihoterapie Analitica” Bucuresti
 • Formare profesionala continua - „Terapie sistemica : Cuplu, Copil, Familie”
 • Formare profesionala continua adleriana „Abordari terapeutice expresiv – creative – „De la cuvant la imagine prin traire si inapoi la semnificatie"

Arii de interes:

 • Insomnie
 • Parenting
 • Probleme de familie
 • Gestionarea emotiilor
 • Tulburare de personalitate
 • Dezvoltare personala

Membru al: 

 •  proiectului Sandwork Expresiv desfasurat in cadrul Scolii gimnaziale nr. 85 si a Centrului Social Sfanta Macrina din Bucuresti