Psihoterapeut Iulia Burcescu

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Psihoterapeut Iulia Burcescu

Programari la Psihoterapeut Iulia Burcescu

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
860 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu - limba straina
380 Lei
Psihoterapie de familie
330 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

,,Nu sunt ceea ce mi s-a intamplat, sunt ceea ce aleg sa fiu” – Carl Gustav Jung.
Vindecarea si libertatea apar atunci cand constientizam ca, indiferent de experientele prin care am trecut, avem puterea si resursele interioare de a alege ce experiente vom trai de acum incolo.
Abordarea mea in psihoterapie este una existentiala, experientiala, axata pe vointa de sens si pe responsabilitatea personala a fiecaruia de a-si construi propria viata.
Constientizarea sensului si a responsabilitatii reprezinta doua aspecte esentiale in psihoterapie care deblocheaza resursele necesare vindecarii, insa terapia nu are solutii generale, ci doar individuale. Abordarea mea difera in functie de client, de la metode umaniste (axate pe explorarea emotiilor, constientizarea experientelor, cauzelor care intretin in prezent suferinta, retrairea si resemnificarea acestora cu scopul de a inchide, vindeca traumele din trecut )pana la metode specifice terapiilor de scurta durata, cognitiv-comportamentale (tehnici de constientizare a tiparelor de gandire disfunctionale si inlocuirea acestora cu modele noi, sanatoase).

Consider ca rolul terapiei este acela de a ghida gasirea solutiilor pentru dificultatile actuale prin explorarea experientelor trecute care mentin blocajul, constientizarea responsabilitatii dar si a limitelor personale, exersarea unor noi atitudini, comportamente, moduri de a fi autentice astfel incat persoana sa simta ca traieste in acord cu ce este specific fiintei sale si nu in acord cu fricile, cu modurile de a fi construite de ceilalti.
O serie de studii a aratat ca psihoterapia induce modificari structurale la nivelul creierului si poate modifica activitatea in zonele implicate in gandire, decizie si frica.

In lucrul cu oamenii, primul aspect pe care ma axez este relatia terapeutica, crearea acelei fundatii solide pe care putem construi apoi, pas cu pas, drumul catre crestere si schimbare. Relatiile produc rani si tot relatiile vindeca. Urmatorul pas este explorarea cauzelor care au determinat suferinta, precum si a modurilor „nesanatoase” de a-i face fata. Suferinta este cauzata de aceste mecanisme pe care l-am construit tocmai pentru a lupta contra ei, dar care recreeaza experientele dureroase pe care le-am trait din dorinta de a le schimba. Acest cerc vicios poate fi intrerupt doar in momentul in care constientizam si intelegem de ce facem ceea ce facem. Urmeaza apoi etapa, poate cea mai grea, in care renuntam la aceste mecanisme, insa pentru a renunta, avem nevoie sa punem ceva in loc. Eu sunt aici pentru a ghida acest proces de inlocuire si, pentru ca inteleg ritmul si modul de a fi,diferite de la persoana la persoana, construiesc acest proces impreuna cu clientul, astfel incat cautarea solutiilor sa se realizeze impreuna cu acesta, cu respectarea limitelor, dorintelor acestuia.

Competente:

 • Psihoterapie individuala
 • Psihoterapie de familie
 • Psihoterapie de cuplu
 • Consiliere psihologica de cuplu sau familie
 • Consiliere psihologica individuala

Arii de interes:

 • Depresie
 • Anxietate
 • Fobii
 • Atacuri de Panica
 • Stima de sine scazuta
 • Stres