Psihoterapeut Maria Madalina Bogdan

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Maria Madalina Bogdan

Programari la Psihoterapeut Maria Madalina Bogdan

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
860 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu - limba straina
380 Lei
Psihoterapie de familie
330 Lei
Psihoterapie de familie - limba straina
380 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Sunt un om al oamenilor, sau cel putin asta imi place sa cred. De cand eram mica visam sa pot sa aleg o profesie prin care sa ajut oamenii, dar medicina ma speria. Nu neaparat medicina, ci mai degraba faptul ca as vedea oameni raniti zilnic. In timp, am realizat faptul ca empatia mea ridicata ar putea sa devina un atu destul de bun in profesia de psiholog si psihoterapeut. Prin urmare, atunci cand am decis ca e timpul sa imi urmez instinctul, sau pasiunea am putea spune, am zis ca o voi face in proportie de 110%. Asa ca, in anul in care am intrat la facultatea de psihologie, m-am implicat si in Asociatia Studentilor la Psihologie din Romania.

Am inceput prin a fi voluntar, apoi am continuat prin a coordona proiecte sau departamente. In momentul in care am absolvit facultatea si am intrat la masterat, am considerat ca mi-ar placea sa continui voluntariatul dar simteam nevoia de o schimbare, asa ca am facut parte din clubul Rotaract. Cumva, in toata perioada asta mi-am hranit dorinta de a fi aproape de oameni, dand macar putin inapoi din ceea ce primeam. Clar, unele dintre cele mai importante valori sunt proactivitatea, sinceritatea si bunatatea. Lucruri pe care sper ca am reusit sa le arat, in fiecare loc unde am fost. Dar cu siguranta, stiu ca in continuare ma voi stradui sa le arat lumii, pentru ca stiu ca „schimbarea incepe cu tine!”, deci cu mine si cu tine si cu toti.

Competente:

  • Psiholog clinician
  • Psihoterapeut in terapia cognitiva comportamentala
  • Psiholog in aparare nationala

Arii de interes:

  • Anxietate
  • Dezvoltare personala
  • Fobii
  • Furie
  • Stima de sine scazuta
  • Stres