Dr. Gabriel Gurguta

Medic specialist
Boli infectioase
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Dr. Gabriel Gurguta

Programari la Dr. Gabriel Gurguta

Recenzii

Dr.
gabriel gurguta

9.69
9.69 din 10 54 recenzii
Aceasta este o medie ce reflecta notele acordate de pacienti in urma interactiunii cu medicul in cadrul consultatiei. Aceasta este captata in sistemul de feedback electronic.
Nota Recenzii
10
50
9
2
8
0
7
0
6
0
5
0
4
1
3
0
2
0
1
1

Programare

Consult boli infectioase
295 Lei
Consult in urgenta
370 Lei
Control boli infectioase
185 Lei
Interpretare analize
175 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Coordonator CPIAAM/SPIAAM in cadrul Spitalului Academic Ponderas

Membru CPIIAM/SPIAAM in cadrul Spitalului Euroclinic si al Maternitatii Baneasa

Medic Infectionist in cadrul Departamentului de Calitate si Siguranta a Pacientului

Medic cu aproximativ 6 ani de experienta in industria clinica si farmaceutica, 6 ani de experienta in spital in calitate de medic rezident in bolile infectioase.

In cadrul cercetarii clinice, activitate in principal ca asistent de cercetare (CRA) in domeniul cercetarii clinice si ocazional ca manager de proiect sau manager adjunct de proiect in mai multe domenii terapeutice, precum bolile infectioase, pneumologia, dermatologia si medicina interna.
Realizari:

Peste 600 de cazuri tratate ca medic rezident sub supravegherea directa a profesorului coordonator in mai mult de 10 spitale, peste 1000 de ore ca linia a 3-a in vizite de zi / noapte si medic principal in camera de garda, peste 100 de proceduri invazive cum ar fi punctia coloanei vertebrale, toracocenteza ghidata de ecou, paracenteza sub supravegherea directa a medicului coordonator.