Medicina materno-fetala

Grija față de pacient și profesionalismul medicilor din cadrul departamentului de medicină fetală sunt esențiale pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă pentru mamele însărcinate și viitorii lor bebeluși. 
Echipa medicală este specializată în identificarea sarcinilor cu risc crescut de anomalii și complicații. Spitalul Premiere din Timișoara a achiziționat de curând cel mai performant ecograf din țară, Volusion Expert 22 – un ecograf ultrapremium care, cu ajutorul inteligenței artificiale, vine în ajutorul echipei medicale în diagnosticarea mai rapidă și precisă a:

  • Anomaliilor cromozomiale/genetice ale fetusului (biopsie de vilozități coriale, amniocenteza etc.)
  • Anomaliilor fetale congenitale (ecografie fetală diagnostică)
  • Oferim consiliere onestă, bazată pe dovezi științifice, gravidei/cuplului în astfel de situații.

În vederea diagnosticării corecte și rapide a anomaliilor și a sarcinilor cu risc, experiența echipei medicale este susținută de aparatura de ultimă generație. Spitalul Premiere din Timișoara este singurul din țară care dispune de ecograful de ultimă generație Volusion Expert 22 – un ecograf nou, ultrapremium, ale cărui caracteristici inovatoare sunt asistate de inteligența artificială, cu precizie fără precedent în diagnosticarea maladiilor fetale. Claritatea imaginilor 2D, 3D și 4D este incontestabilă, iar panourile tactile personalizabile și opțiunile de colorare și iluminare a diverselor zone de interes vin în ajutorul medicilor când aceștia au nevoie de mai multă clarintate în timpul investigațiilor.  

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.