Medicina materno-fetala

Alături de pasiunea față de ceea ce facem și grija pe care o purtăm pacienților, acreditarea anuală a organizației Fetal Medicine Foundation este dovada profesionalismului nostru. Departamentul de medicină fetală al Maternitatii Premiere este printre primele și puținele centre cu experientă din țară în proceduri terapeutice intrauterine în cazul unor anomalii fetale.

Echipa medicală, coordonată de Dr. Muresan Bogdan, este specializată în identificarea sarcinilor cu risc crescut de anomalii și complicații. Spitalul Premiere din Timișoara a achiziționat de curând cel mai performant ecograf din țară, Volusion Expert 22 – un ecograf ultrapremium care, cu ajutorul inteligenței artificiale, vine în ajutorul echipei medicale în diagnosticarea mai rapidă și precisă a:

  • Anomaliilor cromozomiale/genetice ale fetusului (biopsie de vilozități coriale, amniocenteza etc.)
  • Anomaliilor fetale congenitale (ecografie fetală diagnostică)
  • Oferim consiliere onestă, bazată pe dovezi științifice, gravidei/cuplului în astfel de situații.

În vederea diagnosticării corecte și rapide a anomaliilor și a sarcinilor cu risc, experiența echipei medicale este susținută de aparatura de ultimă generație. Spitalul Premiere din Timișoara este singurul din țară care dispune de ecograful de ultimă generație Volusion Expert 22 – un ecograf nou, ultrapremium, ale cărui caracteristici inovatoare sunt asistate de inteligența artificială, cu precizie fără precedent în diagnosticarea maladiilor fetale. Claritatea imaginilor 2D, 3D și 4D este incontestabilă, iar panourile tactile personalizabile și opțiunile de colorare și iluminare a diverselor zone de interes vin în ajutorul medicilor când aceștia au nevoie de mai multă clarintate în timpul investigațiilor.  

”Peste 92% dintre anomaliile cromozomiale/genetice prezente într-un grup analizat de 7000 de gravide, au fost depistate/diagnosticate cu ocazia morfologiei din primul trimestru. Restul de 8% de anomalii cromozomiale/genetice au fost depistate la consultațiile (morfologiile) de trimestrul 2 si 3.” - Dr. Bogdan Mureșan, Medic Primar Obstetrică-Ginecologie, coordonator Centru Medicină Fetală Spital Premiere

Cere o programare sau second opinion la Dr. Bogdan Mureșan

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.