Centru de Medicina fetala

Departamentul de medicina fetala al Maternitatii Premiere este printre primele si putinele centre cu experienta din tara in proceduri terapeutice intrauterine in cazul unor anomalii fetale.
Echipa medicala, coordonata de Dr. Muresan Bogdan, este specializata in identificarea sarcinilor cu risc crescut de anomalii si complicatii. Cu ajutorul investigatiilor specializate de screening, diagnosticam:

  • Anomaliile cromozomiale/genetice ale fetusului (biopsie de vilozitati coriale, amniocenteza etc.)
  • Anomaliile fetale congenitale (ecografie fetala diagnostica)
  • Oferim consiliere onesta, bazata pe dovezi stiintifice, gravidei/ cuplului in astfel de situatii.

Pentru programari va rugam apelati: 0744 565 646

Aplicam cu strictete protocolul Fetal Medicine Foundation (FMF)

Oferim o ingrijire medicala corecta tuturor femeilor gravide, conform protocolului Fetal Medicine Foundation (FMF) - organizatie caritabila, condusa de Prof. Kypros Nicolaides si care are drept scop imbunatatirea starii de sanatate a femeilor insarcinate si a copiilor lor prin cercetare si formare in medicina fetala. Protocolul FMF si-a dovedit stiintific eficacitatea, prin realizarea unei examinari ecografice la cele mai inalte standarde si prin oferirea serviciilor de consiliere viitorilor parinti.

Medicii sunt instruiti si certificati FMF in ecografia fetala, astfel incat sa ofere cea mai buna ingrijire posibila femeilor gravide si familiilor lor. Rezultatele investigatiilor efectuate sunt auditate anual de FMF pentru prelungirea licentelor si respecta ghidurile/ recomandarile FMF in managementul sarcinii.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Folositi doua degete pentru a naviga pe harta.

Contact

Adresa:
Calea Aradului Nr. 113
Telefon: