De ce să alegi sa nasti la Spitalul Premiere?

Grijă permanentă pentru mamă și copil

Maternitatea Premiere este un mediu sigur pentru tine și copilul tău. Programul liniei de gardă pentru obstetrică-ginecologie este neîntrerupt, în așa fel încât să ai sprijinul doctorilor de încredere, oricând bebelușul decide să vină pe lume.

Medici supra-specializați

Una dintre cele mai specializate echipe de medici îți este alături încă de la primii pași pe care îi faci alături de maternitatea Premiere. Pe întreg parcursul sarcinii, medicii noștri îți la dispoziție informațiile necesare pentru o experiență cât mai confortabilă.

Echipamente de ultimă generație

Maternitatea este dotată cu echipamente medicale de ultimă generație, pentru reanimarea și monitorizarea nou-născuților. În cazul unor cazuri complexe, medicii noștri sunt asistați tehnic, pentru o gestionare optimă.

Laborator de analize

Maternitatea Premiere aduce împreună toate serviciile necesare urmăririi unei sarcini. În cadrul spitalului, poți efectua de la teste de rutină, până la analize specifice, astfel încât totul să decurgă simplu și rapid.

Sistem rooming-in

Încurajăm legătura dintre mamă și copil încă din primele clipe, prin oferirea unor saloane special create pentru petrecerea fiecărei secunde împreună. Conexiunea este una specială, atunci când sunteți nedespărțiți.