De ce sa alegi sa nasti la Spitalul Brasov?

Siguranta permanenta pentru mama si copil

Spitalul dispune de 4 linii de garda 24/7: Obstetrica - Ginecologie, Neonatologie, Anestezie si Terapie Intensiva, Pediatrie si are laborator de analize propriu 24/7.

Terapie Intensiva Neonatala performanta

Dispunem de aparate moderne de suport respirator de tipul ventilatiei mecanice sau ventilatiei neinvazive care asigura ingrijirea nou-nascutilor prematur, inca de la saptamana 32/34.

Gestionam eficient cazuri complexe

Echipa medicala din Spitalul REGINA MARIA Brasov trateaza cazuri medicale complexe, fara a fi nevoie de transferul mamei si al copilului catre o alta unitate medicala (pentru nou-nascuti mai mari de saptamana 32/34).

Medici neonatologi experimentati

Echipa medicala de Neonatologie are experienta relevanta in tratarea cazurilor complexe si asigura ingrijire nou-nascutilor 24/7.

Ingrijire multidisciplinara

Oferim ingrijire integrata, atat mamei, cat si copilului: umarirea sarcinii, monitorizarea ecografica a dezvoltarii fatului, proceduri specializate de tipul  amniocentezei si biopsiei de vilozitati coriale; asistarea femeii gravide la nastere; preluarea imediata inca din sala de nastere si ingrijirea nou nascutului in sectia de terapie intensiva neonatala; continuarea supravegherii dezvoltarii normale a copilului in sectia de pediatrie.

Sustinem alaptarea

Consultantul in alaptare din Spitalul REGINA MARIA Brasov incurajeaza si sustine toate tinerele mamici sa alapteze. Recomandarile, sfaturile si tehnicile aplicate cu blandete ajuta mamicile sa se conecteze cu bebelusii lor si sa alapteze cu succes inca din primele momente de viata ale copilului.

Cazare si confort de 5*

Rezervele spitalului sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, frigider, TV, imbracaminte speciala de spital pentru mama si copil, produse cosmetice pentru mama, ingrijire personalizata nou-nascut cu produse dermato-cosmetice din gama Bioderma si toate consumabilele medicale necesare internarii.

Patient Care

Pe toata durata spitalizarii, pacientele sunt vizitate de echipa Patient Care care se asigura ca nevoile si sugestiile lor sunt transmise prompt catre echipa medicala si operationala.