Matthew Strassberg

Partner, Mid Europa

Matthew Strassberg este Partener la Mid Europa. Matthew s-a alaturat fondului de investitii Mid Europa in 2002, unde a fondat si conduce divizia dedicata sectorului medical. Este membru al comitetelor de investitii si management ale fondului de investitii.

In prezent, Matthew activeaza in consiliile de administratie ale Retelei Regina Maria, Diagnostyka (liderul pietei de laboratoare din Polonia) si Kent Hospital Group (Turcia). Anterior, Matthew a facut parte din consiliile Aster (cel mai mare furnizor de broadband / CATV din Polonia, vandut către Liberty Global), Luxmed (cel mai mare furnizor de servicii medicale private integrate din Polonia, vandut catre BUPA), Alpha Medical (lider pe segmentul de laborator din Slovacia si Cehia, vandut catre Unilabs), Walmark (principalul producator independent de vitamine si suplimente din Europa Centrala, vandut catre Stada) si MediGroup (principalul furnizor medical privat din Serbia).

Inainte de a se alatura echipei Mid Europa, Matthew a lucrat in domeniul investitiilor bancare pentru Merrill Lynch si JPMorgan, la Londra si New York, si pentru TLC Capital Partners, compania de investitii private a Reginald F. Lewis din New York. Matthew detine un MBA de la INSEAD in Fontainebleau si o diploma in economie de la Universitatea din Chicago.