Eşti aici

Centrul de imagistica Marasesti

Acces la servicii complete de radiologie și imagistică medicală, la cel mai înalt nivel de performanță cu aparatură de diagnostic de ultimă generație. 

CT
IDEXA
Mamografie digitala cu tomosinteza
RMN

Centrul de imagistica Marasesti beneficiaza de un aparat CT Optima 520, ce permite medicului să vadă anatomia și leziunile în mod clar, iar imaginile de calitate înaltă îl ajută pe acesta să detecteze, să evalueze și să urmărească în timp leziunile mici.

Mamograful digital cu tomosinteză  GE Senographe Essential definește grija pentru calitatea excelentă a imaginilor de diagnostic, de la investigații cu doze minime de iradiere până la o abordare inovatoare și interactivă pentru mamografie.

Investigaţii

Mamografie digitala cu tomosinteza
Tehnologia inovatoare creeaza o imagine trimensionala a sanului cu ajutorul razelor X si permite rezultate superioare mamografiei clasice in depistarea timpurii a cancerului mamar
RMN de san
Ofera informatii extrem de valoroase despre o multitudine de afectiuni mamare care nu pot fi evaluate ajutorul mamografiei sau ecografiei mamare.
CT Cap, torace, abdomen, pelvis
Spre deosebire de testarea obisnuita cu raze X, computerul tomograf permite obtinerea unor imagini clare a tesuturilor moi, inclusiv a organelor, muschilor, vaselor de sange, nervilor si creierului
Vezi toate investigaţiile

Contact

Adresă: Bd. Marasesti Nr. 90, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021 9268
E-mail: office@reginamaria.ro
  • Osteodensitometrie
  • Tomografie computerizata