Infiltratia spinala

Infiltratia spinala este o metoda de tratament a durerii coloanei vertebrale care presupune injectarea unui medicament antiinflamator la nivelul zonei dureroase. Astfel, poti scapa de durerile coloanei fara interventii chirurgicale.

Acest tratament are ca scop scaderea inflamatiei nervului spinal afectat, ce conduce la diminuarea si, treptat, la disparitia durerii, a amortelilor sau a oricaror alte simptome.

 

Diminuarea durerii va fi resimtita in aproximativ 2-5 zile, in unele cazuri chiar mai rapid, efectul maxim fiind la 2 saptamani dupa tratament.

Infiltratia spinala este indicata in cazul durerii data de hernii de disc, compresiuni de nervi, stenoze, artroze vertebrale, spondiloza. Nefiind o procedura chirurgicalaa, nu este necesar sa te internezi, astfel ca iti vei putea relua activitatile la scurt timp dupa tratament.

Pentru a vedea daca o astfel de procedura este potrivita nevoilor tale, fa-ti o programare. Ai nevoie doar de rezultatele investigatiei de rezonanta magnetica (RMN). Cere detalii la 0732 660 174.

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.