Despre aparatura

RMN Siemens Altea 

Caracteristicile aparatelor RMN influenteaza capacitatea de a diagnostica afectiunile, mai ales posibilitatea diagnosticarii in stadii precoce si reusita de a fi puse in evidenta leziuni mici, care sunt mai dificil de detectat prin alte examinari. 

Recunoscut pentru calitatea superioara si rezolutia inalta a imaginilor obtinute intr-un timp de examinare redus, aparatul RMN Siemens Altea permite nu numai efectuarea unor examinari de rutina, cat si a unor investigatii avansate.  

CT Siemens Somatom Go Top 

Radiologia este specializarea medicală care a beneficiat din plin de avantul tehnologic, iar pacientul a avut doar de caștigat. Examinarile radiologice sunt fundamental necesare in stabilirea diagnosticului și monitorizarea a numeroase afecțiuni si sunt, dupa analizele de laborator, cea mai utilizata investigatie, pentru ca atunci cand medicul are posibilitatea de a vedea cu precizie in interiorul organismului poate face un plan terapeutic care sa duca la vindecare. 

Aparatul CT Siemens Somatom Go Top ofera imagini de o calitate excepțională obținute cu o doză de radiații cu până la 50% mai mica.