Cum transferi contul copilului in Contul tau Regina Maria

Incepand de luni, 26 aprilie 2021, vei putea accesa contul minorilor doar direct din contul tau. Conturile individuale de copii, pentru care pana acum foloseai date de autentificare diferite de cele folosite pentru contul tau, vor fi sterse din baza noastra de date.

Cum o sa accesezi contul copilului tau?

Daca ai cont, il poti transfera in Contul tau Regina Maria. Conturile de minori care nu sunt transferate pana la 26 aprilie 2021 vor fi sterse din baza noastra de date, dar fisele lor de pacient raman intacte.
Vei avea acces din nou la contul copilului dupa ce urmezi pasii de asociere din Contul tau. Astfel, vei putea gestiona toate conturile la care ai acces direct din contul tau, fara sa fie necesar sa te autentifici pentru fiecare cont in parte.

Cum transferi contul copilului in contul tau?

  • Acceseaza contulmeu.reginamaria.ro sau deschide aplicatia Regina Maria
  • Autentifica-te cu email-ul si parola setate pe contul tau    
  • Mergi in Conturile mele si apasa pe "Solicita asociere cont"    
  • Urmeaza pasii necesari, descrisi in pagina in care esti redirectionat.

Inca nu ai Contul meu Regina Maria?

Contul este disponibil pentru toti pacientii, indiferent ca detin sau nu un abonament Regina Maria, este gratuit si poate fi creat si activat online:

Dupa ce iti creezi contul, asigura-te ca il activezi si confirmi datele de contact urmand pasii de pe email. Apoi, nu uita sa-ti asociezi contul copilului.

De ce sa transferi contul copilului?

Pentru ca iti asigura acces mai usor la datele medicale ale copilului tau. Practic, de pe acelasi cont, cu aceleasi date de acces, vezi si datele tale si ale lui.

Cum accesezi conturile asociate?

Printr-o simpla apasare pe butonul disponibil in "Conturile mele" care iti aduce in cont datele tale sau ale copilului, in functie de alegerea ta.