Eşti aici

Policlinica Universitatii

Localizata central, policlinica ofera pacientilor acces la 15 specialitati medicale si un laborator de analize medicale.

15 medici
14 specialitati
Recoltare analize

Specialitati

Endocrinologie
Dr. Mihaela Tataru, medic primar Endocrinologie si specialist Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, are competenta in ecografia endocrinologica si experienta in tratarea pacientilor cu afectiuni ale glandei tiroide, diabet si osteoporoza.
Dermatovenerologie
Dr. Ilie Corbeanu, medic specialist Dermatovenerologie are competente in peelingul chimic, dermatoscopie, dermabraziune, mezoterapie si terapie cu laser Cutera si Palomar pentru tratarea acneei, rejuvenarea pielii si epilare.
Medicina Interna
Sef de Lucrari Dr. Amelia Genunche, medic primar Medicina Interna si specialist nefrolog, are competenta in ecografia generala si experienta in afectiunile cronice hepatice, renale, infectii ale tractului gastrointestinal si insuficienta respiratorie.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic primar Urologie
Medic primar Endocrinologie
Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Servicii decontate CAS
Pacientii beneficiaza de o serie de servicii medicale decontate de Casa de Asigurari de Sanatate Craiova, in limita fondurilor disponibile.
Laborator analize
Tehnologia moderna reprezentata de echipamentele de analiza performanta si echipa de specialisti care aplica cele mai noi metode de testare asigura o acuratete a rezultatelor si un termen cat mai scurt de eliberare a acestora.
Ecografii
Pacientii beneficiaza de intreaga gama de ecografii din toate ariile medicale: abdominale, de sarcina, mamare, de cord, ginecologice, de tiroida.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V:
07.30-20.00
S:
08.00-12.00

Recoltare sange

(cu programare doar pentru bilete CAS)
L-V:
07.30-11.00
S:
08.00-11.00

Contact

Adresă: A. I. Cuza, nr 17, bloc M 14, Craiova, Craiova
Telefon: 021 9268
  • Parcare
  • Pediatrie
  • Recoltare analize
Vezi ruta