Eşti aici

Policlinica Pipera

Situata intr-unul dintre cele mai mari parcuri de afaceri din zona de nord a capitalei, in proximitatea cladirilor de birouri, policlinica Pipera dispune de 11 cabinete de consultatii si o gama larga de specialitati medicale.

27 medici
16 specialitati
Recoltare analize
Investigatii si preturi

Specialitati

Epidemiologie
Dr. Adriana Pistol, medic primar epidemiolog cu acreditare internationala si directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, ofera consultatii pentru vaccinari internationale pentru adulti si copii.
Endocrinologie
Dr. Sabina Chivu, medic specialist endocrinolog, are experienta in diagnosticarea, tratarea si urmarirea afectiunilor glandei tiroide,
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic primar Epidemiologie
Medic specialist Recuperare Medicala
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Cardiotocograma
Este un test simplu, neinvaziv efectuat in timpul sarcinii, dupa saptamana 28, care identifica si monitorizeaza miscarile fetale, frecventa cardiaca si modificarile ritmului cardiac in timpul miscarilor.
Videocolposcopie
Este o investigatie realizata cu ajutorul videocolposcopului, un instrument construit pe principiul microscopului cu lumina dirijata si destinat examinarii vaginului, vulvei si colului uterin pentru o diagnosticare corecta.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V:
07.30-20.00

Recoltare analize sange adulti

(cu programare)
L-V:
07.30-10.00, 11.00-14.30

Contact

Adresă: Str. Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, cladirea 1, parter, sector 2, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021 9268
E-mail: iride@reginamaria.ro
  • Plata în rate
  • Recoltare analize