De ce sa ne alegi pe noi?

Consultant medical dedicat

Beneficiezi de indrumarea si sprijinul unui consultant medical care te va ghida pas cu pas si iti va raspunde la orice intrebari ai despre tipurile de consultatii si de investigatii.
Te va ajuta sa faci programarile si va tine legatura cu medicii implicati in ingrijirea ta. Pentru tine asta inseamna rapiditate in programare, timp castigat si sa stii in permanenta ce investigatii urmeaza sa faci. Apeleaza 0737.975.010 (tarif normal, program luni-vineri 8.00-20.00).

Echipa interdisciplinara de medici specialisti

Echipa intruneste specialisti experimentati in ecografie hepatica, endoscopie digestiva si infestionisti, gastroenterologi.

Cand sa te adresezi centrului?

Persoanele afectate de boli hepatice nu prezinta simptome in etapele initiale ale bolii, de aceea se recomanda prezentarea la medic pentru controale medicale de rutina. Controalele medicale periodice si efectuarea unor analize uzuale pot sa depisteze afectiunile hepatice inainte ca acestea sa evolueze spre posibile complicatii.

Hepatita cronica evolueaza in timp catre ciroza hepatica si cancer hepatic. Exista si o serie de complicatii extrahepatice asociate infectiei cu VHB si VHC, cum ar fi crioglobulinemia mixta esentiala, tiroidita autoimuna, limfoame maligne non-hodgkiniene indolente cu celula B, unele boli autoimune etc. Tratamentul antiviral eficient si adecvat previne si aceste complicatii extrahepatice.