Eşti aici

Policlinica Muzeului

Clinica Muzeului pune la dispozitia pacientilor, pe langa o serie de specialitati medicale pentru adulti si copii, un Centru de Recuperare medicala si Centru de Medicina Muncii.

32 medici
13 specialitati
Recoltare analize

Specialitati

Hematologie
Dr. Simona Avram - trateaza trombofilii congenitale, sindromul antifosfolipidic, sindroame hemoragipare, trombembolismul venos, boala von Willebrand si monitorizeaza terapia antitrombotica.
Recuperare medicala
Echipa de medici cu experienta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor aparatului locomotor prin intermediul procedurilor de fizioterapie, kinetoterapie si masaj.
Medicina muncii
Echipa de medici specialisti de Medicina Muncii evalueaza starea de sanatate a pacientului, la angajarea sau la reluarea activitatii acestuia in cadrul companiei.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic specialist Hematologie
Medic primar Recuperare Medicala
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Examenul cu lampa Wood
Este un test utilizat in diagnosticarea diverselor afectiuni dermatologice, precum infectii ale pielii (pitiriazis versicolor, tinea capitis sau eritrasma) si modificari pigmentare (vitiligo, melasma).
Cardiotocograma
Este un test simplu, neinvaziv efectuat in timpul sarcinii, dupa saptamana 28, care identifica si monitorizeaza miscarile fetale, frecventa cardiaca si modificarile ritmului cardiac in timpul miscarilor.
Servicii decontate CAS
Pacientii beneficiaza de o serie de servicii medicale decontate de Casa de Asigurari de Sanatate Cluj, in limita fondurilor disponibile.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V:
07.30-20.00

Recoltare sange

(cu programare)
L-V:
07.30-14.30

Centrul de Medicina Muncii

L-V:
08.00-20.00

Contact

Adresă: Strada Sextil Puscariu, Nr. 2, Cluj-Napoca, Cluj-Napoca
Telefon: 0372 548 701
Telefon mobil: 0735 268 268
E-mail: office3.cluj@reginamaria.ro
  • Pediatrie
  • Recoltare analize