Eşti aici

Policlinica Lujerului

Policlinica Lujerului este localizata in cartierul Militari, dispune de 15 cabinete si ofera acces la peste 20 de specialitati medicale pentru adulti si copii.

57 medici
24 specialitati
Recoltare analize
Investigatii si preturi

Specialitati

ORL
Dr. Roxana Mazilu, medic specialist ORL, are experienta in diagnosticarea si tratarea vertijului, ametelilor, trinitusului, scaderii de auz si efectueaza diverse manevre precum tamponament nazal anterior si posterior, punctie sinus maxilar sau extractie corpi straini auriculari.
Dermatologie
Dr. Rodica Negreanu, medic specialist Dermatovenerologie, are experienta in interventii de mica chirurgie si efectueaza diverse proceduri precum dermatoscopie.
Medicina de familie
Dr. Catalina Puscasu, medic specialist Medicina de Familie, are experienta in patologia cardiovasculara, digestiva si renala, precum si in consilierea pentru renuntarea la fumat.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic specialist Endocrinologie
Medic specialist Pediatrie
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Examenul cu lampa Wood
Este un test utilizat in diagnosticarea diverselor afectiuni dermatologice, precum infectii ale pielii (pitiriazis versicolor, tinea capitis sau eritrasma) si modificari pigmentare (vitiligo, melasma).
Cardiotocograma
Este un test simplu, neinvaziv efectuat in timpul sarcinii, dupa saptamana 28, care identifica si monitorizeaza miscarile fetale, frecventa cardiaca si modificarile ritmului cardiac in timpul miscarilor.
Probe vestibulare
Reprezinta o serie de teste neinvazive si nedureroase, efectuate cu echipamente speciale care fac rapid diferenta intre un vertij periferic (datorat unei boli de ureche interna) si unul de tip central (de cauza neurologica).
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V:
07.30-20.00
S:
08.00-15.00

Recoltare analize sange (doar adulti)

(cu programare)
L-V:
07.30-16.00
S:
08.00-12.00

Recoltare analize ginecologie

(cu programare)
L:
16.00-20.00
Ma:
13.00-15.00
J:
12.00-14.00
S:
09.00-12.00

Cardiotocografie

(cu programare)
L-V:
12.00-20.00

Contact

Adresă: Bld. Iuliu Maniu nr. 51, sector 6, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021 9268
E-mail: office@reginamaria.ro
  • Plata în rate
  • Pediatrie
  • Imagistică
  • Medic de familie
  • Recoltare analize
  • Wifi