Eşti aici

Policlinica The Light

Policlinica THE LIGHT ofera pacientilor cel mai mare Centru de Pediatrie si cabinete dedicate adultilor. Punem la dispozitia micilor pacienti si parintilor lor echipe medicale formate din medici de top, un centru de referinta in recoltarea analizelor pentru copii, acces la investigatii si facilitati pentru copii si parinti.

70 medici
25 specialitati medicale
Recoltare analize
Investigatii si preturi

Specialitati

Reumatologie pediatrica
Dr. Stefan Mariana, medic primar pediatrie, doctor in stiinte medicale, singurul medic cu specializare in reumatologia pediatrica, cu experienta de peste 40 de ani in identificarea si rezolvarea celor mai dificile cazuri.
Logopedie
Dr. Filimon Silvia, psiholog cu competenta in logopedie, ofera consultatii pentru diagnosticarea si terapia tuturor tulburarilor de limbaj.
Neurologie pediatrica
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic primar Pediatrie, competenta in Reumatologie pediatrica
Medic primar Neurologie pediatrica
Medic primar Pediatrie
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Electroencefalograma
Este un test care inregistreaza activitatea electrica a creieului folosind mici electrozi care se monteaza la nivelul scalpului. Neuronii, celulele creierului, comunica intre ele prin impulsuri electrice si sunt activi continuu, chiar si atunci cand dormi. EEG este testul principal pentru diagnosticul epilepsiei.
Fibroscopia nazofaringolaringiana
Este o metoda de investigatie si diagnosticare a polipilor nazali, deviatiilor de sept nazal si sinechiilor septo-turbinare, realizata cu ajutorul fibroscopului ORL fara anestezie si fara durere.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Program general

L-V:
7.30-20.00
S:
8.00-14.00

Recoltare analize

L-V:
7.30-14.00
S:
8.00-12.00

Contact

Adresă: Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 6H, Bucuresti
Telefon: 021 9268
E-mail: light@reginamaria.ro