Despre Clinica urechii

Clinica urechii din cadrul Policlinicii Floreasca se adreseaza tuturor persoanelor cu probleme auditive, inclusiv probleme de vertij, ameteli, tulburari de echilibru, diminuare a auzului si tinitus (tiuit in urechi). Medicii nostri specializati in diagnosticul audiologic si vestibular evalueaza si trateaza atat adulti, cat si copii, incepand de la varsta de 3 ani.

Pe baza investigatiilor specifice, cu aparatura de ultima generatie, expertii nostri pot stabili cu certitudine cauza problemelor auditive si vestibulare, de la cele mai simple la cele mai compleze. Odata stabilit diagnosticul, echipa medicala va putea intocmi strategia terapeutica necesara, tinand cont de preferintele si nevoile fiecarui pacient in parte. Tratamentul oferit este variat, de la protezare auditiva si pana la recuperare vestibulara pe posturograf (pentru ameteli).

Centrul se adreseaza atat pacientilor cu boli ale urechii interne, cat si persoanelor cu tulburari de echilibru de cauza neurologica, scopul fiind imbunatatirea echilibrului pacientului si prevenirea caderilor. Astfel, echipa medicala colaboreaza indeaproape cu medicii ORL-isti, medicii neurologi, dar si medicii de alte specialitati (urgente, interne, medici de familie).

De ce sa alegi Clinica urechii?

  • Calitate si ingrijire dedicata

Suntem dedicati imbunatatirii sanatatii urechii prin investigatii complexe si moderne, realizate de personal calificat si prietenos. Principalul nostru obiectiv este diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului auditiv si vestibular, pe baza unei game variate de teste orientate de istoricul pacientului.

  • Tratament centrat pe pacient

Punem pacientul pe primul plan si tinem intotdeauna cont de nevoile si preferintele sale in realizarea celui mai bun plan de tratament. Ne asiguram ca te simti in largul tau, ca intelegi fiecare tip de investigatie si procedura si te incurajam sa pui intrebari ori de cate ori simti nevoia.

  • Aparatura moderna

Atat investigatiile audiologice, cat si cele vestibulare sunt realizate cu aparatura moderna, de ultima generatie, nu sunt dureroase si nu produc vertij, fiind in general foarte bine tolerate de pacienti. Aparatura de diagnostic si tratament este de ultima generatie, in tratamentul afectiunilor vestibulare utilizandu-se tehnici moderne ce implica realitatea virtuala.

  • Echipa supraspecializata

Echipa medicala are deja experienta bogata in strategia diagnostica si terapeutica a afectiunilor audiologice si vestibulare. De exemplu, dr. Roxana Mazilu este medic specialist ORL, cu ultraspecializare in efectuarea investigatiilor vestibulare si audiologice, precum si in manevre de repozitionare. La randul sau, Oana Ilie este tehnician audio-protezist si fiziokinetoterapeut specializat in recuperare vestibulara.