Centrul de management al menopauzei

Servicii medicale
Despre centru

Menopauza nu este o boală, ci o etapă fiziologică din viața femeii, dar care poate avea nevoie de o abordarea integrată a simptomelor și manifestărilor asociate. Centrul nostru este dedicat femeilor aflate în premenopauză, la menopauză și, ulterior, în postmenopauză și are ca scop păstrarea sănătății fizice și psihice a femeilor care trec prin această perioadă de tranziție hormonală. 

Servicii medicale
De ce să ne alegi pe noi

Înțelegem că menopauza, deși nu este o boală, în sensul strict al cuvântului, poate induce simptome fizice și emoționale intense, care trebuie abordate cu empatie, delicatețe și profesionalism, dar mai ales în mod personalizat și adaptat la nevoile reale ale femeii, de medici specializați cu experiență. Centrul pentru managementul menopauzei îndeplinește toate aceste cerințe. 

Servicii medicale
Teste și investigații

Stabilirea statusului fizic și psihic pentru fiecare pacientă necesită o evaluare completă care implică examinarea clinică și investigații de laborator și imagistice. Totul începe cu o anamneză atentă, în cadrul unei discuții confortabile cu un medic generalist. 

Servicii medicale
Echipa medicală

Echipa medicală cuprinde medicii specialiști care pot contribui la gestionarea simptomatologiei specifice menopauzei, pot preveni apariția unor afecțiuni, prin terapii de suport, și pot trata patologiile asociate.