Eşti aici

Policlinica Cotroceni

Localizata in cartierul Cotroceni, policlinica ofera acces la peste 20 de specialitati medicale si o gama extinsa de investigatii medicale

51 medici
23 specialitati
Recoltare analize

Specialitati

Cardiologie
Prof. Univ. Dr. Minerva Muraru, medic primar Medicină Internă şi Cardiologie, Doctor în Ştiinţe Medicale - 42 ani dedicaţi pacienţilor şi studenţilor.
Recuperare medicala
Centrul de Recuperare medicala - masaj, kinetoterapie, fizioterapie, procedure care completeaza planul de tratament recomandat de medicul reumatolog.
Hematologie
Dr. Simona Avram - trateaza trombofilii congenitale, sindromul antifosfolipidic, sindroame hemoragipare, trombembolismul venos, boala von Willebrand si monitorizeaza terapia antitrombotica.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic specialist Hemtologie
Medic prima Urologie
Medic primar Cardiologie
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Cardiotocograma
Este un test simplu, neinvaziv efectuat in timpul sarcinii, dupa saptamana 28, care identifica si monitorizeaza miscarile fetale, frecventa cardiaca si modificarile ritmului cardiac in timpul miscarilor.
Evaluarea statusului metabolic
Consta in masurarea greutatii pacientului, obtinerea de date privind compozitia corporala: procentul de masa adipoasa, osoasa si musculara, procentul de apa din corp si varsta metabolica, in urma acestei evaluari instituindu-se un plan de nutritie si tratament.
Investigatii ginecologice
Pentru o evaluare corecta a starii de sanatate, medicul ginecolog iti recomanda o serie de teste de screening sau diagnostic, urmarind indeaproape rezultatul si recomandand tratamentul adecvat.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V:
08.00-20.00
S:
08.00-12.00

Recoltare sange

(cu programare)
L-V:
07.30-16.00
S:
08.00-11.00

Contact

Adresă: Sos. Cotroceni nr. 20, sector 6, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021 9268
E-mail: office@reginamaria.ro
  • Plata în rate
  • Recoltare analize
  • Wifi
Vezi ruta