Descriere

Centrul de Medicina Vasculara din cadrul Policlinicii REGINA MARIA Craiova este unul dintre putinele centre de medicina vasculara din tara, ce detine unul dintre cele mai moderne aparate de pletismografie din lume, aparat ce ofera un diagnostic extrem de precis.

In cadrul centrului oferim servicii medicale non chirurgicale pentru ingrijirea pacientilor cu afectiuni vasculare periferice: ale arterelor, venelor sau vaselor limfatice. Serviciile de medicina vasculara oferite in cadrul centrului sunt servicii supraspecializate care au in vedere patologia vasculara (periferica), alta decat bolile cardiace.

Oferim solutii de diagnosticare si tratament a problemelor care implica vasele de sange:

  • Afectiuni ale arterelor, vasele prin care sangele oxigenat ajunge de la inima catre tesuturile organismului (cap, organe interne, brate, membre inferioare)
  • Afectiuni ale venelor, vasele prin care sangele se intoarce de la nivelul bratelor, membrelor inferioare, capului si organelor interne catre inima
  • Afectiuni ale vaselor limfatice care transporta lichidul limfatic de la nivelul tesuturilor, inapoi in circulatia sangvina

In Centrul de Medicina Vasculara respectam standarde de calitate inalte, asigurandu-le pacientilor cele mai bune conditii de diagnostic, ingrijire şi tratament.