De ce sa ne alegi pe noi

Evaluare completa si complexa

Centrul nostru de expertiza in managementul menopauzei a fost infiintata pentru a evalua si trata femeile intr-o perioada vulnerabila, dar fireasca a vietii.  Aici vei gasi o echipa de experti specializati in cele mai recente tratamente.

Terapie personalizata

Echipa Centrului se concentreaza pe tratamentul integrat, in echipa, a tuturor simptomelor menopauzei si poate oferi atat tratament hormonal, cat si non-hormonal, in functie de nevoile specific ale fiecarei femei in parte. Ingrijirea femeilor aflate la menopauza include evaluarea si tratamentul osteoporozei si a altor afectiuni asociate procesului de imbatranire.

Echipa multidisciplinara

Echipa Centrului este formata din medici cu arii de interes in evaluarea menopauzei, din specialitati multiple, cum ar fi: obstetrica-ginecologie, endocrinologie, medicina interna, medicina de familie si medicina generala, cardiologie, dermatologie, psihiatrie si psihologie

Informatii avizate si actualizate despre menopauza

Intelegem ca fiecare femeie experimenteaza menopauza in mod diferit. Expertii din cadrul Centrului nostru incurajeaza femeile aflate in orice etapa a menopauzei sa se informeze corect pentru a beneficia de ingrijirea necesara.