Eşti aici

Pitesti Bratianu

Amplasata central, la parterul cladirii Business Forum din Pitesti, policlinica Bratianu se intinde pe o suprafata de 500 mp, dispune de 12 cabinete de consultatii si peste 15 specialitati medicale.

21 medici
17 specialitati
Recoltare analize
Investigatii si preturi

Specialitati

Psihologie
Cristina Gheorghe este psiholog cu experienta in psihologie clinica, psihologia muncii si orgazitionala, psihologia transportului si psihologia apararii si consultant in dezvoltare personala.
Pneumologie
Dr. Dr. Delia Lixandru, medic primar Pneumologie are experienta in diagnosticarea si tratarea pacientilor cu afectiuni respiratorii si competente in explorari functionale respiratorii, endoscopie bronsica si somnologie
Pediatrie
Dr. Irina Blaga, medic specialist Pediatrie si membru al Socientatii Romane de Reumatologie Pediatrica are experienta in evaluarea si ingrijirea copiilor diagnosticati cu diverse afectiuni acute sau cronice.
Vezi toate specialitaţile

Medici

Medic Specialist Gastroenterologie
Medic primar Pneumologie
Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Vezi toţi medicii

Investigaţii si preţuri

Ecografii
Pacientii beneficiaza de intreaga gama de ecografii: abdominale, de sarcina, de cord si ginecologice.
Test de efort
Evalueaza cum functioneaza inima in timp ce pacientul merge pe o banda de alergat si implica monitorizarea ritmului electric al inimii, tensiunii arteriale si respiratiei in timpul efortului.
Spirometrie
Este o metoda neinvaziva de evaluare a functiei pulmonare, recomandata pentru identificarea unor afectiuni ale plamanilor precum: astm, bronsita cronica sau fibroza pulmonara.
Vezi toate investigaţiile

Program general

Receptie

L-V:
07.30-20.00

Contact

Adresă: Bulevardul I. C. Bratianu Nr. 48-52, Pitesti, Pitesti
Telefon: 021 9268
  • Recoltare analize