Traumatologia membrelor

Traumatologia membrelor trebuie realizata foarte rapid. In majoritatea cazurilor, interventiile sunt minim-invazive si cu placi blocate.

Tratamentul functional al fracturilor

Pacientul vine cu o fractura si odata operat, pleaca pe picioare dupa cateva zile. In PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL avem servicii de imagistica 24/24, ce asigura o diagnosticare imediata a unei fracturi si faciliteaza un tratamnet, fie el chirurgical sau conservator, rapid.”

Prin fractura se intelege o discontinuitate la nivelul osului. Un os poate fi complet rupt sau partial fracturat in mai multe moduri: oblic, pe lungime, in cruce, etc. Fracturile osoase apar din cauza unei traume (o cazatura, un accident rutier, in timpul unui joc dur de fotbal), osteoporozei - boala afecteaza densitatea oasoasa sau efortul fizic in exces – miscarile repetitive pot obosi muschii si pun presiune pe oase. Acest lucru poate duce la fracturi de stres, frecvente in randul sportivilor

Traumatologia functionala consta in viteza de reactie a medicului ortoped si a echipei medicale, pentru ca pacientul sa beneficieze cat mai repede de cel mai bun tratament. Practic, pacientul vine la spital cu mana rupta si cu dureri foarte mari si, datorita tehnicilor chirurgicale performante disponibile la ora actuala, poate pleca acasa dupa o singura zi de internare.

Aceste tehnici nu sunt numai minim-invazive, ci sunt tehnici care fixeaza foarte bine osul si care ne permit sa dam drumul la miscare mai repede, inainte ca musculatura sau ligamentele sa se contracte, sa se atrofieze. Practic, pacientul vine pe targa si pleaca pe propriile picioare din spital, in doar cateva zile, in functie de fractura si de severitatea ei.

Tratamentul minim-invaziv al fracturilor la nivelul membrului superior si inferior

Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.