Dr. Olesea Scrinic

Medic specialist
Endocrinologie
Competente:
Ecografie
Ofera consultatii in judetele:
Constanta
Dr. Olesea Scrinic

Programari la Dr. Olesea Scrinic

Recenzii

Dr.
olesea scrinic

9.82
9.82 din 10 256 recenzii
Aceasta este o medie ce reflecta notele acordate de pacienti in urma interactiunii cu medicul in cadrul consultatiei. Aceasta este captata in sistemul de feedback electronic.
Nota Recenzii
10
231
9
18
8
3
7
2
6
0
5
0
4
1
3
0
2
0
1
1

Programare

Bioimpedanta(Analiza corporala Inbody 720)
165 Lei
Consult endocrinologie
280 Lei
Control endocrinologie
220 Lei
EKG traseu
145 Lei
Injectie IM/SC (nu include medicatia)
90 Lei
Interpretare analize
210 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Cursuri postuniversitare:

  • Doctorand, anul iii, universitatea ovidius din constanta, facultatea de medicina, tema tezei: screeningul tiroidian la gravide – atitudine medicala profilactica obligatorie.
  • Master gastroenterologie si hepatologie, universitatea ovidius din constanta, facultatea de medicina, tema disertatiei: corelatii morfo-functionale tiroidiene la pacientii cu hepatite cronice.

Membru in societati medicale:

  • Asociatia de endocrinolofie clinica din Romania

Premii, distinctii:

  • Premiul “Marie Brisse” pentru lucrarea “Riscul cardiovascular la pacientii cu sindrom metabolic asociind hipotiroidism” - al IV-lea Congres AECR – Constanta 2009.
  • Premiul “Marie Brisse” pentru lucrarea “Incidentalomul adrenal – particularitati clinico-evolutive cu implicatii endocrino-metabolice” - al IX-lea Congres AECR – Sibiu 2014.
  • Premiul “Constantin Parhon” pentru lucrarea “Corelatia dintre valoarea serica a osteocalcinei si caracteristicile sindromului metabolicc la femeile aflate in postmenopauza” - al X-lea Congres AECR – Constanta 2015.