Urmarirea sarcinii si nasterea

Orice viitoare mama isi doreste o sarcina cat mai usoara, fara complicatii sau alte probleme. Pentru ca totul sa decurga cat mai bine, alegerea medicului potrivit este esentiala, deoarece acesta iti va fi alaturi in perioada sarcinii, in timpul nasterii si dupa nastere.

Orice sarcina trebuie planificata minutios, iar primul pas consta in programarea unei vizite in la medicul ginecolog, care te va invata ce trebuie sa faci pentru a te bucura de cele noua luni care vor urma.

Indrumare permanenta

Fiind sub atenta lor supraveghere, vei beneficia pe toata perioada sarcinii, in timpul nasterii si dupa nastere de indrumarea medicilor specialisti in Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, ATI.

Fa cunostinta cu echipa noastra!

Este foarte important sa te simti confortabil alaturi de medicii care te vor consulta in tot acest timp, fapt pentru care te invitam sa ne vizitezi pentru a-ti face o idee despre profesionalismul intregii echipe medicale a maternitatii.

Deciziile pe care fiecare cuplu le ia cu privire la nastere si ingrijirea medicala din perioada sarcinii pot avea efecte de durata asupra sanatatii si bunastarii mamei si a copilului, dar si a intregii famili. Medicii si asistentele medicale de la Maternitatea Premiere sunt aici pentru a te indruma si ajuta sa participi activ la ingrijirea maternala.