Eşti aici

Centrul de Imagistica Floreasca

Echipament de inalta performanta, timp de examinare redus, aplicatii clinice avansate si un ambient placut, relaxant pentru pacient.

RMN
Echipa medicala multidisciplinara
Peste 60 de investigatii imagistice

Situata in incinta policlinicii Floreasca, unitatea medicala este dotata cu un echipament RMN de 1,5 Tesla, de inalta performanta, care permite realizarea unor investigatii clinice avansate, dar si a unor examinari de rutina. Datorita functiilor speciale ale aparatului, timpul de examinare este redus considerabil, iar pacientul beneficiaza de un confort sporit, avand posibilitatea de a personaliza camera de examinare prin selectarea luminilor si a sunetelor pe care le doreste. Aparatul este util pentru pacientii care se tem de spatii inchise, dar si pentru persoanele cu o greutate de pana la 250 kg.

Medici

Medic primar RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Medic primar RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Medic primar RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Vezi toţi medicii

Investigaţii

RMN cap
Imagistica prin rezonanta magnetica a capului foloseste un camp magnetic puternic, unde radio si un calculator pentru a produce imagini detaliate ale creierului si a altor structuri craniene.
RMN osteo-articular
RMN-ul este esential in identificarea si evaluarea afectiunilor la nivel osos (tumori, osteonecroza, etc), precum si ale partilor moi (tumori, leziuni musculare, ruptura de ligamente, etc).
RMN abdomen si pelvis
Este recomandat deoarece permite medicilor radiologi sa exploreze in detaliu eventualele afectiuni aparute la nivelul organelor: stomac, ficat, pancreas, rinichi, vezica urinara, etc.
Vezi toate investigaţiile

Contact

Adresă: Str. Axinte Uricariul (intrare si prin Str. Hatmanul Arbore) ,sector 1, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021 9268
E-mail: office@reginamaria.ro
  • Plata în rate
  • Rezonanta magnetica
  • Pediatrie
  • Recoltare analize
  • Wifi