De ce sa ne alegi pe noi

Dificultatile in alimentatie la copii necesita o abordare terapeutica optima, deoarece cresc riscul aparitiei tulburarilor si deficitelor nutritionale, putand determina scadere in greutate si dezvoltare necorespunzatoare.

Copiii cu deficite nutritionale se pot simti rusinati fata de ceilalti, pot manifesta tendinta de a se izola atunci cand mananca si de a refuza sa manance impreuna cu alti copii sau cu familia.

De aceea, evaluarea starii nutritionale poate sa previna aparitia afectiunilor care impiedica dezvoltarea armonioasa somatica si psiho-motorie a copilului.

4 motive pentru a alege serviciile noastre

  1. Suntem unul dintre putinele centre care au experienta in coordonarea integrata a ingrijirilor pentru copiii care se confrunta cu tulburari de nutritie, deficite nutritionale si afectiuni asociate.
  2. Oferim indrumarea si suportul necesar parintilor pentru a asigura copiilor o buna nutritie, conditie extrem de importanta, nu doar pentru sanatatea, cresterea si dezvoltarea copilului si adolescentului, dar si pentru asigurarea unei sanatati optime pe termen lung.
  3. Sprijinim parintii in dezvoltarea metodelor care imbunatatesc nutritia copiilor.
  4. Abordam cazurile multidisciplinar, avem capacitatea si expertiza necesara pentru stabilirea corecta a cauzelor dificultatilor, tulburarilor alimentare si a abordarilor optime de tratament.

Principalele avantaje de care beneficiaza pacientii nostri