Eşti aici

Academia de Asistenti Medicali Regina Maria

Program de practica, instruire profesionala si dezvoltare personala pentru asistenti medicali debutanti

 

Regina Maria sprijina dezvoltarea carierei tale de asistent medical debutant, printr-un nou program de practica, instruire profesionala si dezvoltare personala, pentru a oferi o imagine completa asupra rolului de asistent medical.
Academia de Asistenti Medicali Regina Maria se concentreaza pe deprinderea conceptelor teoretice esentiale, pe aplicarea acestora in practica, dar si pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare cu pacientii si pe relationare empatica, necesare oricarui asistent debutant.
 

Academia de asistenti medicali - Reteaua de sanatate REGINA MARIA

Procedura de inscriere si derulare a programului:

Noi venim la tine (in scoala), ne cunoastem si iti povestim despre Reteaua de Sanatate REGINA MARIA, iar daca iti place ce auzi, ne lasi datele tale de contact intr-un formular online si te inscrii la o scurta testare a cunostintelor teoretice de baza.

Daca nu ai participat la prezentare, dar iti doresti sa faci parte din program, te rugam sa te inscrii, completand formularul de contact din josul paginii.

Este o scurta evaluare sub forma unei grile, care ne ajuta sa validam nivelul cunostintelor teoretice de baza ale fiecarui candidat. Testul dureaza aproximativ 1 ora si are loc in Ponderas Academic Hospital, pe Str. Nicolae G. Caramfil, 85A, Sector 1, Bucuresti.

Dupa completarea formularului de contact, noi te vom contacta pentru a te programa la test.

In functie de rezultatele testului, te vom anunta daca ai fost selectat in programul nostru.

Dupa ce bifezi cu brio grilele testului nostru, ne intalnim la o discutie pentru a te cunoaste mai bine si pentru a selecta impreuna specializarea din spitalele sau policlinicile noastre, pe care tu te-ai potrivi cel bine.

Incepi practica pe una dintre sectiile din Reteaua de sanatate REGINA MARIA, sub indrumarea unui asistent medical, cu rol de mentor.

Avem 100 de locuri de locuri de practica si 20 de burse de merit, in valoare de 100 de Euro fiecare

Te lasam in grija mentorului tau, care ne ofera un feedback amanuntit al evolutiei tale, iar la final decidem impreuna cu acesta daca indeplinesti conditiile pentru oferta de angajare.

Conditiile pentru oferta de angajare sunt:

 • Evaluarea sefului de sectie (50%)
 • Interviu de angajare (30%)
 • Minim nota 7 la Licenta (20%)

Dupa finalizarea lucrarii tale de Licenta, si daca vei indeplini conditiile, oferta ta se transforma in angajare neconditionata, pe perioada nedeterminata.

Angajarea debuteaza cu doua luni platite de instruire in Centrul de Training REGINA MARIA , unde vei deprinde abilitatile teoretice si practice necesare pentru a efectua proceduri complexe si pentru a interactiona direct cu pacientii. Mai precis, vei acumula 130 de ore de practica, 200 de ore de lucru cu pacientii Retelei de sanatate REGINA MARIA si o serie de module intensive de conduita medicala, comunicare eficienta cu pacientii si lucru in echipa.

Finalizarea perioadei de 2 luni din Centrul de Training implica supraspecializarea ta pe un domeniu de nursing si alocarea pe sectia coresponzatoare domeniului respectiv.

Aplica daca:

 • Esti motivat/a sa faci parte dintr-un program coerent, la finalul caruia ai posibilitatea sa fii angajat/a in Reteaua Regina Maria
 • Esti in ultimul an de studii sanitare si urmeaza sa obtii documentele de libera practica cel tarziu in Septembrie 2017
 • Esti pasionat/a de meseria de asistent medical si iti doresti sa o practici intr-o echipa de profesionisti
 • Daca nu esti in ultimul an de studii, completeaza formularul de inscriere si ramai in baza noastra de date, pentru a putea intra in program la finalul studiilor

*Pot aplica si candidati care au finalizat studiile in promotiile 2010 -2016

Contacteaza-ne daca ai intrebari

Daca ai nelamuriri sau intrebari de orice fel si vrei sa vorbesti cu un consultant Regina Maria, scrie-ne pe adresa academiadeasistenti@reginamaria.ro.

Cum aplici daca nu ai participat la prezentare?

 Exact la fel! Te rugam completeaza formularul de inscriere de pe site.

De ce sa ne alegi pe noi?

 • Centru de Training si cursuri practice de exersare a manualitatii
 • Mentorat cu un asistent senior Oportunitatea de a incepe cariera de asistent medical la Regina Maria
 • Cei mai buni medici - mereu preocupati sa rezolve cazurile pacientilor
 • Cazuri medicale complexe - cu ajutorul aparaturii ultraperformante gestionate in sistemul nostru medical integrat
 • Premiere nationale - realizate in spitalele noastre, cu ajutorul experientei, tehnologiei si al inovatiei
 • Servicii medicale integrate - urgente, interventii chirurgicale, consultatii, analize de laborator la standarde internationale, investigatii complexe: CT, RMN, ecografie 3D/4D, mamografie si radiologie digitala, programe de urmarire a sarcinii, nastere si neonatologie, prima banca de celule stem cu stocare in Romania.

Aplică la academia de asistenţi medicali Regina Maria

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate