Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Integrated emotional ecosystem

Articol de Psihoterapeut Oana Nicolau Psiholog Psihologie
După cum menționăm în exemplul anterior, cultura emoțională a unei companii este un factor crucial în nivelul de productivitate a angajaților și în rezultatele pe care aceștia le pot aduce în cadrul echipelor din care fac parte.

Însă, ne-am dat seama că pentru a crea o fundație stabilă în vederea dezvoltării unei culturi puternice și de lungă durata în cadrul companiei este nevoie de o abordare mai complexă, care presupune dezvoltarea unui journey pentru fiecare angajat, bazat pe dorințele și nevoile lui, care sa fie aliniat cu valorile și obiectivele companiei.

Astfel, am dezvoltat un ecosistem emoțional care are următoarele componente:

  • Accesul la ședințe de consiliere personală și psihoterapie pentru angajați
  • Webinarii aliniate cu valorile și contextul companiei
  • Strategii de engagement și comunicare în randul angajatilor
  • Tool-uri de tracking și data based decision making pentru cultura emoțională
  • Un flow de accesare user friendly și disponibil 24/7 pentru angajați
  • Abordări moderne și tehnologizate în procesul terapeutic
  • Consultanta cu echipa de HR pentru optimizarea și automatizarea ecosistemului creat

În companiile unde am implementat aceasta abordare s-a observat o îmbunătățire semnificativă în starea de bine generala a angajatilor, lucru care s-a reflectat imediat în rezultatele pe care aceștia le aduceau, iar rațele de retenție și satisfacție au crescut considerabil.

Pentru fiecare partener,am dedicat un consultant din cadrul echipei noastre care a creionat împreuna cu ei ecosistemul ideal, în funcție de context. valorile companiei, profilul angajatilor și cel mai important, al obiectivelor pe termen lung pe care aceștia le au.

Acesta putem spune ca este proiectul nostru de suflet, care simțit ca va schimba cu adevărat modul în care companiile privesc cultura organizationala si va ajuta la dezvoltarea unor strategii și inițiative care vor îmbunătăți calitatea vieții fiecărui angajat.

Cere ajutorul unui psihoterapeut

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.