Alege sectiunea

EDU.REGINAMARIA.RO

Jalupro - reintinerire, atenuare cicatrici, refacere tonus piele

Articol de Dr. Andra Orosan

Jalupro este o solutie injectabila sterila revitalizanta, care contine aminoacizi si acid hialuronic. Aceasta solutie este o parte a unui tratament complex, care mai include creme antirid si un supliment alimentar. Solutia Jalupro se injecteaza la nivelul zonelor pe care dorim sa le tratam. Datorita faptului ca injectarea se face cu ace foarte fine, tratamentul nu este dureros si nu necesita anestezie (se poate aplica in prealabil gheata pe zonele de tratat).

Cu ajutorul acestui tratament complex sunt furnizati organismului (atat la nivelul pielii cat si in circulatia generala) aminoacizi, care sunt substante constituente de baza ale colagenului si acid hialuronic, care este principalul component al matricei extracelulare. O parte dintre aminoacizii continuti in sistemul ART (aminoacids revitalisation therapy) si anume lizina si leucina, sunt denumiti aminoacizi esentiali. Acestia nu pot fi sintetizati de catre organismul nostru si trebuie adusi din exterior.

Solutia injectabila Jalupro se poate folosi pentru:

  • reintinerire
  • ca tratament adjuvant altor proceduri estetice (laser, peeling, IPL)
  • atenuarea cicatricelor postacnee si micsorarea porilor
  • refacerea tonusului pielii dupa pierdere ponderala.

In functie de scopul in care utilizam Jalupro, tratamentul poate avea durata mai lunga sau mai scurta. Se recomanda initial 4 sedinte de injectare la interval de o saptamana, apoi dupa caz, o sedinta pe luna, la 3 sau 6 luni pentru intretinere.

Efectul tratamentului se poate mentine foarte mult timp (daca este vorba de cicatrice postacnee, de exemplu) sau in cazul proceselor evolutive (riduri) este necesar un tratament de intretinere (la intervale variabile in functie de raspunsul individual).

Aceasta tehnica se poate folosi la orice varsta. Contraindicatiile sunt date de hipersensibilitatea la unul dintre componentele produsului. Nu este recomandabila utilizarea de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza. Este un tratament care se poate folosi vara, inainte de expunerea la soare.

Nu este necesara anestezia. In cazul persoanelor foarte sensibile se poate folosi anestezia de contact (cu crema anestezica). Nu necesita internare, iar activitatea profesionala sau sociala se poate relua imediat. Dupa injectare zona este mai rosie si usor edematiata (umflata), insa aceste reactii dispar rapid.