Acreditare

Endo Institute este primul si singurul centru de excelenta in tratamentul endometriozei din tara noastra, acreditat de European Endometriosis League (EEL), institutie internationala care a acreditat aproximativ 120 de astfel de centre din intreaga lume.

Un centru de excelenta presupune ani de zile de experienta in diagnosticul si tratamentul endometriozei, iar experienta poate fi certificata prin rezultate net superioare cu privire la calitatea actului medical, rata scazuta de complicatii sau recidive.

Acreditarea internationala reprezinta o confirmare a rezultatelor obtinute in managementul cazurilor de endometrioza de catre echipa Endo Institute, realizarea unui volum mare de interventii chirurgicale (minim 100 de interventii chirurgicale laparoscopice pe an), monitorizarea pacientelor si evaluarea statusului lor post-operator prin aplicarea chestionarelor de calitatea vietii.

Un centru de excelenta in diagnosticul si tratamentul endometriozei ofera:

  • Ingrijire coordonata, centrata pe pacientele cu endometrioza
  • Abordare multidisciplinara, ce presupune evaluarea cazului de catre medici specializati pe diferite sectoare
  • Tratament personalizat pentru fiecare pacienta in parte, tinand cont de severitatea bolii, impactul asupra calitatii vietii, statusul reproductiv si dorinta pacientei cu privire la cea mai potrivita varianta terapeutica pentru ea.